Növénygondozás A-tól Z-ig - Tippek, trükkök a növények gondozásához, hogy mindig díszítsék otthonunkat. Növényleírások, gondozási útmutatók képekkel.

A kiskertpiac “zöld szépség vasárnappal” zárja a tavaszi-nyári szezont az Anker’tben!

  •  
  •  
  •  

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a szezon utolsó kiskertpiacát!

A kiskertpiac “zöld szépség vasárnap”- pal zárja a tavaszi-nyári szezont az Anker’tben! Minden ott lesz ami szép a kertben, minden, ami jót ad a kert. Virágok, növények, gasztronómiai különlegességek, természetes dizájn és ez alkalommal számos természetes kencét készítő kiállító is várja a növényrajongókat!

A nyár minden színével a virágok és növények. Illatosan, frissen fűszernövények. Dizájnerek természetes és növényi dekorációi, beültetései otthonra és a szabadba és persze természet ihlette ékszerek. Frissítők, szörpök, lekvárok, szószok, chutneyk, mézek, különleges finomságok. Természetes kencék, kozmetikumok tanácsadással!

…és valódi levendula illat lengi át egész nap az eseményt – a Szómodi Levendulás bemutatja, hogyan történik a levendula lepárlás!

Nyáron a kertészek, termelők visszavonulnak kertjeikbe a dizájnerek inspirálódnak, gyűjtik a kert szépségeit hogy ősszel újra csodaszép termékekkel várják a kiskertpiac látogatóit!

De addig is…találkozzunk még június 25-én az Anker’tben a kiskertpiac zöld szépség vasárnapon!

 

A belépés ingyenes, jöhet a kutyus is!

 

Információk:

Kiskertpiac – Zöld szépség vasárnap

Időpont: 2017. június 25. vasárnap 10.00- 16.00

Helyszín: Anker’t, Budapest, Paulay Ede u. 33.

 

Az esemény Facebook oldalai:

https://www.facebook.com/kiskertpiac/

https://www.facebook.com/events/312247959210419


  •  
  •  
  •  

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg ismerőseiddel! Ha szeretnél máskor is növényápolási tanácsokat olvasni iratkozz fel hírlevelünkre, kedveld Facebook oldalunkat, vagy csatlakozz növénybarátainkhoz a Növénygondozás A-tól Z-ig Facebook csoportban!