konyhapanel

Ha mi magunk újítanánk fel otthonunkat, sokszor nehéz a döntés: milyen is lenne számunkra a megfelelő burkolattípus? Amennyiben még sosem próbáltuk szakember nélkül lecserélni például a konyhacsempénket, könnyen elveszhetünk az alapanyagok rengetegében. Hoztunk néhány tippet, melyek megkönnyíthetik a vásárlást!

Szép, praktikus és nem egy vagyonba kerül

Ez a három tulajdonság a legfontosabb, ha konyhai vagy fürdőszobai fali panelek közül válogatunk. A modern dizájn mellett ugyanis fontos az is, hogy felszerelhetőek legyenek – elvégre a cél, hogy ne kelljen szakembert hívnunk a telepítéshez.

A Wallplex konyhapanel webshopjában költséghatékony, üveghatású műanyag fali panelek közül válogathatunk: négy különböző méretben és több mint 60 mintában.

Szempontok, melyeknek a legjobb fali panelek maradéktalanul megfelelnek

1. Könnyű tisztíthatóság és strapabírás

Egy ütésálló és vízhatlan fali panel nagyban megkönnyítheti az életünket. Nemcsak egyszerűen, mindössze egy mosószeres rongy segítségével tisztítható, de erős anyaguknak hála aggódnunk sem kell, mikor teszünk bennük kárt. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon is strapabíró ez a megoldás.

2. Praktikusan cserélhető

Kreativitásunk határtalan, és élünk-halunk a változatosságért? Akkor valószínű, hogy nem akarjuk majd állandóan ugyanazt a konyha- vagy fürdőszobabelsőt sem nézni. Egy egyszerűen le- és felszerelhető falburkoló panellel már pár napon belül teljesen más megjelenést adhatunk helyiségeinknek.

3. Széles választék

Egyszínű, növény- vagy állatmintás, esetleg egy letisztult természetfotóval díszített panelre vágyunk? Jó, ha tudunk miből válogatni, hiszen minden konyhához, fürdőszobához más-más stílus illik.

4. Gyors és egyszerű megoldás

Ha egyszer valamit a fejünkbe veszünk, szeretjük azt gyorsan megvalósítani? Amennyiben a türelmetlenek népes táborát erősítjük, valószínűleg minél hamarabb neki akarunk látni a felújításnak. Egy erős műanyagból készült panel szállításánál nem kell annyi mindenre odafigyelni, mint egy üvegpanel esetében – így biztonságosabban érhet el hozzánk.

+1. Éppen olyan, amilyen megálmodtunk

Teljesen egyéni elképzelésünk van, amilyenhez hasonlót sehol sem találunk? Érdemes egy olyan gyártót keresnünk, amely teret ad az exkluzív kéréseknek is.

Az elérhető dizájn

Ha házilag varázsolnánk színesebbé, hangulatosabbá környezetünket, a Wallplex konyha- és fürdőszobai panelek segítségével ezt gyorsan és könnyedén megtehetjük. A megnyerő ár-érték arányú, törhetetlen, speciális hőálló műanyagból készült fali paneleik sokáig lehetnek otthonunk tartós és esztétikus díszei.

A felszerelésükhöz sem lesz szükség másra, csak a telepítési szabályok pontos betartására, a lelkesedésünkre és ügyességünkre.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom