hologram marketing

A marketing mára egy elképesztően összetett területté vált, ahol nagy cégek és kis vállalkozások egyaránt igyekeznek helytállni és felhívni magukra a figyelmet. Ám ez napjainkban bizony már nem könnyű feladat, hiszen ezen a terepen már óriási a reklámzaj. A hologram marketing azonban egészen új kapukat nyit meg e téren. Lássuk, mi mindent adhat nekünk ez a megoldás!

1. Nincs kiszolgáltatottság és egymásra licitálás ha hologram marketing az eszközöd

Ezen a területen nem ismert a kiszolgáltatottság, míg az olyan online platformok esetén, mint például a Facebook vagy a Google már jóval komolyabb mértékű ez a jelenség. Nem beszélve arról, hogy mennyire komoly licitháború zajlik a nap huszonnégy órájában a célközönség eléréséért.

2. Látványos és meghökkentő

A hologram marketing sokkal látványosabb és figyelemfelkeltőbb, mint egy citylight, egy óriásplakát vagy éppen padlóreklám, nem beszélve az online térben megbúvó hirdetésekről. Ráadásul a hangszórónak köszönhetően még egy érzékszerven keresztül hat az arra járókra.

3. Számos helyen alkalmazható

hologram marketing

Attól függően, hogy mi a célja, számos terepen bevethető ez a megoldás. Tökéletes például display gyanánt, használható eseményeken, rendezvényeken, ott lehetnek a hologramok a plázákban, intézményekben, kórházakban, de akár az utcán is. Ami biztos, hogy minden esetben elképesztő élmény lesz ez az arra járók számára.

4. Emlékezetesség

A fogyasztók ha ránéznek egy hologramos hirdetésre, nem feledkeznek meg róla néhány perccel később. Hiszen komoly benyomást tesz rájuk. Ez az emlékezetesség arra ösztönzi az embereket, hogy megosszák a hologramos hirdetés láttán szerzett tapasztalataikat barátaikkal és követőikkel a közösségi médiában. Ezzel pedig el is indult a népszerűségi lavina és célt ért a marketing eszköz.

5. Mindez csak a kezdet

Bár már a fentiek is nagyon hasznosnak tűnnek a vállalkozások marketingje szempontjából, ez még csak a kezdet. Ahogy egyre több márka ismeri fel a hologramok marketingkampányaiba való beépítésének előnyeit, egyre több ilyen jellegű reklámmal fogunk találkozni.

Előrejelzések szerint világszinten a holografikus kijelzők piaca 2020 és 2025 között várhatóan 27,3%-kal fog növekedni. Ez pedig óriási lehetőségeket kínál mind a vállalkozók, mind pedig a marketingszakemberek számára ahhoz, hogy kiaknázzák az ezáltal adott lehetőségeket, komoly versenyelőnyt teremtve ezzel.

Ahogy a fentiekből is látható, a hologram marketing egy olyan innovatív újdonság, amely számos új kaput nyit meg a reklámok területén és egészen új értelmet nyer általa a potenciális fogyasztók és vásárlók figyelmének felkeltése.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom