ideális csokor

Amikor csokor virág nagyon sokat dobhat az emberek érzésvilágán – és a románc is nagyon szépen meg lesz alapozva, ha valami szép csokrot kap tőlünk a személy, akivel találkozni szeretnénk.

Milyen virág teheti igazán emlékezetessé az első randevút? Íme, a KapcsolatNavigátor párkapcsolati coach legújabb cikke következik.

Érdemes lehet-e egzotikus virágot vinni?

Sokan szerint igen – alapvetően mégsem ezen múlik a siker. A virág valamilyen különleges fajta-e. Ha pedig nagyon túllövünk a célon, akkor azzal rossz benyomást is kelthetünk a másikban – érdemes lehet tehát szerénynek maradni a saját kereteink között, ha virágcsokor vásárlására kerül sor.

Az 5 virágfajta – ami mindenképp jó döntés lehet

Tulipán – tavasszal, egy piros és sárga virággal rendelkező tulipáncsokor nem csupán illatos, hanem rendkívül dekoratív is. Igazán jól akkor járunk, ha a saját virágunkat szedjük le, hiszen ezzel a legfőbb érzéseinket mutatjuk ki.

Liliom – a liliom a szerénység és szépség együttes megtestesítője. Nagyon kevés virág van, amely ezt a kettőt együttesen ilyen szépen meg tudná jeleníteni.

Pár ezer forintnál többet semmiképp – hiszen, mégiscsak az első találkozásról beszélünk, fontos, hogy ne legyen drága a randi. De ezzel a pár ezer forinttal elérhetjük, hogy igazán érdekes, izgalmas és tartalmas legyen a randevú. 4-5 000 Ft-ért már lehet jobbnál jobb csokrokat vásárolni az interneten, vagy a helyi kereskedésekben.

Kép forrása: Pxhere.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom