csavar

Körülnézve lakásunkban, kutakodva a fiókokban, nagy valószínűséggel fogunk találni valamilyen csavart. Nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget, hisz sokféle munkához használhatók, tartós rögzítést, kötést biztosítva az összeállítandó dolgok között.

De jobban megvizsgálva a “csavarkérdést”, rájövünk, hogy talán mégsem a legmegfelelőbbet használtuk fel. Hisz a csavaroknak, úgy alakra, anyagra, mint felhasználási területre vonatkozóan sokféle változata van.

Egy építkezésnél, egy lakásfelújításnál vagy a barkácsoláshoz viszont nem mindegy, hogy milyen kerül felhasználásra. Hisz nagyon fontos, hogy az alkalmazott csavar tartósan, biztonságosan ellássa rögzítő feladatát.

Az előbb említett tevékenységekhez célszerű egy helyről beszerezni a szükséges dolgokat. Erre van egy javaslatom, mégpedig a Káplár fatelep.

Mi található a cég kínálatában?

Egy olyan magyar vállalkozást ajánlok figyelmedbe, amely 15 éve folyamatosan működik, és az eltelt évek alatt bővölve immár 4 telephellyel rendelkezik, valamint 3 weboldallal. A kaplarfatelep.hu oldalra jutva valóban minden alapanyag beszerezhető az előzőekben említett munkákhoz.

Mégpedig:

  • Fenyő fűrészáru,
  • Gyalult termékek,
  • OSB lap, rétegelt lemez,
  • Tetőfedő anyagok,
  • Egyéb anyagok (úgymint csavarok, szegek, ragasztók, vasanyagok, stb.).

Nem lényegtelen, hogy mindezeket kényelmesen, a webáruházból megvásárolhatod és ezzel párhuzamosan igénybe veheted az országos szintű kiszállítási ajánlatukat is. Valamint hasznos tanácsokat, felhasználási ötletek is olvashatsz a blogbejegyzéseik között.

Csavartípusok

A cég oldalán böngészve igen sok és hasznos információ tárul fel előtted. Bizton állíthatom, hogy az itt olvasottak alapján sikeresen ki tudod majd választani a munkádhoz legmegfelelőbb kötőelemet, csavart, elkerülve a nem várt bosszúságokat.

Miről is szól az itt olvasható cikk? Például arról, hogy:

  • Mire is alkalmasak a különböző csavartípusok?
  • Milyen anyagú csavarokat válasszunk, mire jó a réz, az alumínium vagy a vascsavar?
  • Milyen csavarokat tartsunk otthon, úgymond “készenlétben”?
  • Milyen hibákat követhetünk el, ha a nem megfelelő csavart választjuk?

Az olvasottak után, ha vannak még kérdéseid, a Káplár fatelep vevőszolgálata készséggel segít azok megválaszolásába, a sikeres munkád elősegítése végett.

Minden vásárlásnál vedd figyelembe, hogy az országos szintű kiszállítást is igénybe veheted, valamint folyamatos beszerzésedhez a pontgyűjtő kártya akciójuk is rendelkezésedre áll.

Vagyis minden elköltött 100 Ft = 1 pontot fog érni. A pontok természetesen gyűjthetők, levásárolhatók. A webáruházban szereplő termékek mellett megtalálod a velük járó pontmennyiséget is.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom