felfújható jakuzzi

Ki ne vágyna saját jakuzzira? A kellemesen meleg víz, a pihentető masszázs és a biztos relaxáció enyhíti a feszültséget és javítja a vérkeringést. Ha azonban megnézzük az árakat, akkor lehet, hogy elsőre megijedünk. Sokan ebben a pillanatban gondolkodnak el a felfújható jakuzzi vásárlásán, azonban érdemes először utánanézni kicsit a két terméknek.

A felfújható jakuzzi nem mindenkinek való

A felfújható jakuzzi gyors és egyszerű módja a kikapcsolódásnak, ráadásul a költségeket nézve is előnyösebb. Nem számít, hogy a lakásban vagy a kertben akarjuk használni, megoldható egyaránt beltéren és kültéren. Mivel a szabványos 120 voltos háztartási konnektorral működik, így az üzemeltetési költségek is lényegesen alacsonyabbak.

A technikai fejlődésnek hála a felfújható medence nagyon erős anyagból készül, így nem kell félni attól, hogy pár hónap után cserélni kéne. Ha a tulajdonságait nézzük, akkor nem sokban különbözik a hagyományos masszázsmedencétől, mivel ez is speciális szűrőrendszerrel van felszerelve, így a víz folyamatosan tisztítva van.

Természetesen nem szabad elmenni a hátrányok mellett, mivel számolni kell azzal, hogy a hagyományos modellek lényegesen tartósabbak. Az is fontos szempont, hogy nem kapunk tényleges vízsugarakat, hanem ventilátorok fújják be a levegőt, ami egyet jelent a víz gyorsabb lehűlésével.

Sokan azért szeretik, mert könnyebben mozgatható, így tehetjük a kertbe, a teraszra és a lakásba is. Azonban ezt csak akkor lehet kivitelezni, ha előzetesen leengedtük a vizet.

Ilyenkor a következőképpen alakul a jakuzzi elhelyezése: leeresztés, mozgatás, felfújás és feltöltés. A modern légkompresszoroknak hála gyorsíthatunk a folyamaton, de a feltöltés így is el fog tartani egy darabig.

A hagyományos jakuzzi drágább és tartósabb

A hagyományos jakuzzinál az a legfontosabb kérdés, hogy a lakás vagy a ház melyik pontján helyezzük el. A jó tervezés egyet jelent a kényelmes használattal, amit az elkövetkező években az egész család kiélvezhet.

A legtöbbször a falhoz szokták rögzíteni, ami amellett, hogy mindig kézre áll, az esztétikai szempontoknak is megfelel. Pár tompított lámpa és egy kis egyedi világítás sokat dob a hangulaton.

A beépített masszázsmedence egy zárt vízhasználati cikluson alapul, ahol a fúvókákon keresztül levegőbuborékok masszírozzák a testet, így akár a fájdalmat is képes csökkenteni.

Ezek nagyobb nyomás alatt kerülnek a vízbe, így nem kell a hőmérséklet csökkenése miatt aggódnunk. Ráadásul a víztisztító eszközöknek hála a teljes vízcserére ritkán kerül sor, amit a pénztárcánk is meg fog hálálni.

Sokan azért választják, mert az egész család kiélvezheti a relaxálás előnyeit. A rendszeres használat csökkenti a stresszt és a feszültséget, ami segít megszüntetni a szorongást. A meleg víz, a csobogás és a pihenés meditatív állapotot fog előidézni, amit azokkal oszthatunk meg, akiket a legjobban szeretünk.

A rendszeres fürdőzés az anyagcserére és az alvásra is pozitív hatással lesz, valamint segít megküzdeni a narancsbőrrel. Ha pedig azt is hozzáadjuk, hogy elősegíti a fogyást, akkor biztosan be akarjuk szerezni a sajátunkat.

Kép forrása: Drspa.hu

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert