pohár

Amikor vége a nyárnak, nem csak a ruhatárunkat cseréljük át melegebb holmikra, de a táplálkozási szokásaink is megváltoznak. A hideg, gyümölcsös limonádékat felváltják a melengető italok, amelyekből egyre finomabb és változatosabb variációkat találhatunk.

A téli vásárok bővelkednek enni- és innivalókban, az italokat érdemes papírpohárban kínálni, mivel ez az egyik legjobb megoldás az ital melegen tartására.

A forró italok szezonja

A hűvös időben nem csak reggel vágyunk a meleg kávéra, hanem napközben is jólesik egy kis átmelegedés. A csomagolóanyagok forgalmazásával foglalkozó indepack.hu poharai között számtalanfélét találhatsz: a papírpohár lesz a jó a forró italokhoz, közülük az egyik legnépszerűbb a Hot to Go papírpohár.

A papírból készült termék kiváló hőszigetelő, így a benne lévő ital sokáig megőrzi hőmérsékletét, azonban a fogyasztó nem égeti meg a kezét. A papírpoharat többféle méretben árusítják, érdemes belőle különböző méreteket rendelni.

Mit csináljunk, ha elmúlt a jó idő?

Bár a strandszezon véget ért, nem kell, hogy a jókedved is elmúljon! Rengeteg olyan program vár, ami a hűvös őszi vagy téli időben is kiváló szórakozást ígér.

Kerekedj fel és sétálj egyet a városban! A műemlékek, múzeumok, látnivalók és egyéb programok most is éppen ugyanott vannak, csak kicsit több ruhát kell felvenned. Azonban még az is lehet, hogy kevesebb a turista, így nyugodtabban tudod végignézni ezeket a látványosságokat.

Menj el egy koncertre!

A zenészek télen sem pihennek, kiváló koncertek várnak, lehet, hogy éppen a kedvenced ad nagykoncertet valahol. Böngészd át a programajánlókat, és ülj be egy szuper zenés hangversenyre, legyen az könnyedebb vagy komolyabb stílusú.

Üljetek be valahova a barátaiddal!

Nehogy egyedül maradj a hosszú, sötét estéken! Szervezzetek közös pizzázást, mozizást vagy főzést valamelyikőtöknél. Készíthettek forró italokat, például forralt bort vagy puncsot, és átbeszélhetitek a benneteket foglalkoztató dolgokat. Társasjátékozhattok, kártyázhattok, érezzétek jól magatokat egymás társaságában!

Ha vendéglátós vagy, akkor változtass étel- és itallapot!

A hideg időben az emberek szívesebben fogyasztanak egy tartalmas levest, valamint zsírosabb, laktatóbb ételeket. Nézd át az étlapodat, majd vedd le róla a nyári ételeket, mint például a könnyű gyümölcsleveseket! Tegyél be helyette az őszi zöldségekből készült sütőtök-krémlevest, hagymalevest vagy húsos fogásokat, például Jókai-bablevest vagy palóclevest.

Az itallap is változtatásra szorul, a hideg finomságokat váltsák fel a forró italok, akár saját, egyedi recepted alapján is készíthetsz forró csokikat vagy különleges kávéspecialitásokat. A forró italokat kínálhatod tetővel rendelkező papírpohárban, például az indepack.hu Hot To Go vagy a Coffee To Go pohara is remekül megfelel erre a célra. Így vendégeid magukkal tudják vinni a forró finomságokat, csak beugranak érte, és már vihetik is.

Örülj a hideg évszakoknak is, élvezd a tél adta lehetőségeket, a hóesést, a síelést, a korizást és a forró ételeket, italokat, a sült gesztenye és a forralt bor időszakát!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom