gyűrű

Nagy öröm, amikor elér a párkapcsolat egy olyan szintre, hogy felmerül a házasságkötés gondolata. A családalapítás az élet szerves része, ha a pár mindkét tagja a másikkal képzeli el a további életét, akkor itt az ideje az esküvő megszervezésének.

Ez a feladat nagyon szerteágazó még akkor is, ha csak kisebb vendégsereget szeretnénk meghívni, ha pedig világraszóló lakodalmat tervezünk, akkor érdemes minél hamarabb elindítani a tervezési folyamatot. Ennek az egyik fontos momentuma a jegygyűrűk kiválasztása, amit nem szabad félvállról venni!

Mondj igent a gyűrűre!

Ha igazán különleges és hozzátok illő gyűrűket kerestek, akkor érdemes egyedi tervezésű, vagy már megtervezett kollekcióból kiválasztott gyűrű mellett dönteni, mondta el a Brillancy Ékszermanufaktúra tervezői csapatának ékszerésze.

Ebben az esetben ugyanis lehetőség van bizonyos elemeket személyre szabni, például ki lehet választani az ékszer színét, a követ és természetesen egyedi méretek is készülnek.

A gyémánt örök kedvenc

A jegygyűrűk női változata általában díszítettebb és köveket is tartalmazhat. Ha pedig ezek a kövek gyémántok, akkor biztos, hogy egy értékes és örök ékszert választottatok, amelyre mindig öröm lesz rápillantani. Ezt az ékszer ugyanis minden nap viselni fogjátok, ezért nagyon fontos, hogy úgy válasszatok, hogy mindketten elégedettek legyetek vele.

A hatalmas gyűrű kínálatból azt válasszátok ki, amely mindkettőtöknek igazán tetszik, ne essetek abba a hibába, hogy az egyikőtök csak ráhagyja a másikra a választást.

Fordítva se legyen, vagyis ne akard ráerőszakolni a döntésedet a párodra még abban az esetben sem, ha úgy érzed, a legszebb gyűrűpárost találtad meg. Igyekezzetek kompromisszumot kötni és megtalálni azt az ékszert, amely mindkettőtöknek a kedvence lesz.

Az ékszer kinézete

A jegygyűrű esetében először el kell dönteni, hogy milyen aranyból készüljön. Dönthettek a klasszikus sárga arany mellett, vagy a ma oly divatos fehér vagy rozé arany mellett is. Ezután jöhet a modellek nézegetése, így szűkíthetitek a kört és haladhattok a végső megoldás felé.

Ha megtaláltátok azt a kollekciót, amely mindkettőtöknek tetszik, például a Brillancy Venus gyémántgyűrű kollekcióját, akkor nincs más hátra, mint rábökni az adott típusra, amely alapján elkészülhet a személyre szabott verzió egyedi mérettel és felületkialakítással.

Ez lehet polírozott vagy különböző matt felület. A gyémántok száma, mintázata nagy variációs lehetőséget rejt, így megtalálhatjátok azt a kialakítást, ami a leginkább nyerő lesz számotokra.

Egyes modellek esetében, ha költséghatékonyak szeretnétek lenni, akkor kérhettek gyémántok helyett cirkóniát is, hiszen ember legyen a talpán, aki ránézésre meg tudja különböztetni a kettőt egymástól.

Az esküvő szervezésekor a karikagyűrűk kiválasztását érdemes minél hamarabb elintézni, hiszen számítani kell a készítési folyamat átfutási idejére, valamint arra, hogy lehet, hogy többször is vissza kell térni az üzletbe, mire meglesz a végső kiválasztott.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom