kerékpározás

Sokan azt gondolják, hogy az teljesen rendben van, ha edzés közben a viselt ruha finoman szólva sem komfortos, túl hamar átizzad, kellemetlen érzetet kelt a bőrrel érintkezve, az egyéb érzékelhető negatívumokról nem is beszélve. De hát az aktivitás ezzel jár, nem? Nem! S erre pont egy nem mindennapi világmárka a bizonyíték! Íme!

A profizmus egyik alappillére a jó komfortérzet!

Az Under Armour nem a véletlennek, és főleg nem a jószerencsének köszönheti glóbuszt bejáró népszerűségét. A gyártó kizárólag olyan ruhaneműket dob piacra, amik bírják a gyűrődést, a komoly igénybevételt, azaz például a megfeszített edzésmunkát, ugyanakkor emellett a hordásuk olyan testbarát közeget teremt, ami kényeztetéssel ér fel.

Mert nem mindegy, hogyan kell végigcsinálni az edzést: szétizzadva, befülledve, bepállva, idővel kellemetlen szagokban gőzölögve, vagy frissen, fitten, és amennyire a helyzettől elvárható, üdén. Valószínűleg akik már megtapasztalták előbbit, száz százalékban az utóbbira voksolnak.

Amiről viszont kevesebben beszélnek, hogy ez a típusú jó közérzet nem pusztán a hangulatot befolyásolhatja jótékonyan, hanem bizony a teljesítményt is. Így aztán minimum duplán érdemes erre a részletre odafigyelni.

Hol jön a képbe a divat?

Nagyjából ott, ahol a márka a színre lép. Ugyanis a brand nem csupán funkcionalitásban tette fel magasra a lécet, hanem a mindehhez társuló esztétikusság terén is. A ruhadarabok kivétel nélkül trendiek, úgyhogy nem ritkán még azok is örömmel nyúlnak a sportos holmik után, akik amúgy nem igazán élnek aktív sportéletet.

De hiába, ez a típusú stílus annyira kedvelt, és annyira egyedi, hogy milliók rajonganak érte anélkül, hogy maximálisan kiaknáznák a benne rejtőző praktikus előnyöket.

Viszont akik tényleg prémium minőségűvé kívánják alakítani a testmozgásaikat, függetlenül attól, hogy hobbi, amatőr vagy profi szintről beszélünk, számukra a gyártó képviselte megbízhatóság, kellem és különlegesség nélkülözhetetlen az aktivitással teli pillanatokból.

A megtérülés pedig azonnali, hiszen a hordás első másodpercétől kezdve élvezhetőek a testet kényeztető pozitívumok.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom