kis fürdőszoba ötletek

A kis fürdőszoba ötletek nagyon jól jönnek, ha a helyiség praktikus és helytakarékos beépítésén gondolkodunk. Fontos, hogy minden rendelkezésre álló négyzetmétert a lehető legjobban hasznosítsunk. Amennyiben nem lenne öltetünk, hogy miként is álljunk neki a feladatnak, akkor a lakberendezés tippek a segítségünkre lehetnek és akár több hasznos megoldást találhatunk a problémánkra.

A kis fürdőszoba ötletek nagyon hasznosak

Nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor egy kifejezetten kicsi fürdőszoba helyiség áll rendelkezésünkre. Ebben az esetben már a szaniterek és a fürdőszoba bútorok elhelyezése is okozhat nehézségeket. Ráadásul arra is figyelni kell, hogy ne csak elférjenek egymás mellett, hanem elegendő hely is maradjon ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk használni ezeket.

Egy kisebb fürdőszobába, amely csak alig pár négyzetméteres is lehet, a legtöbb esetben nem kerül ablak. Ilyenkor a félhomályt a megfelelő LED megvilágítással tudjuk ellensúlyozni, amelyek különösen hasznosak például a tükör körül vagy a fürdőszoba szekrénybe építve.

Nézzünk körül a lakberendezés tippek között!

A különböző lakberendezés tippek sokszor kínálnak kreatív megoldásokat valamilyen problémára. Szerencsére kis fürdőszoba ötletek is bőven fellelhetők az interneten böngészve. A beépített szekrények például nagyon hasznosak tudnak lenni egy ilyen helyzetben. Gondolkodhatunk falba süllyesztett polcokon is, ahol tárolhatjuk a fürdőszobai tisztálkodószereinket, krémeket vagy egyéb fürdőszobai kiegészítőinket.

Ha kicsi a helyiség, akkor érdemes alapvetően világos színeket választani a festéshez, burkoláshoz. Például a fehér és annak árnyalatai, mint az elefántcsontfehér vagy a márványfehér, de akár még a világosszürke is képes optikailag növelni a teret, sokkal tágasabb érzést keltve egy kifejezetten kicsi fürdőszoba helyiségben is.

A burkolatok tekintetében maradhatunk a hagyományos falicsempe mellett is, amely jól bevált megoldás fürdőszobák esetében. De napjainkban egyre népszerűbbek a vinyl burkolatok is, amely kiválóan alkalmasak fürdőszobákba is, ráadásul megjelenésükben akár a csempe hatását is képesek lehetnek visszaadni.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert