CB-135

A címet olvasva bizonyára azt gondolod, hogy Utónium professzor valamely titkos összetevőjéről lesz szó. Ez tulajdonképpen nem is áll olyan messze az igazságtól.

A CB-135 egy kozmetikai használatra szánt, összetett és sokoldalú hatóanyag. Egyszerűen felhasználható, természetes eredetű, tartósítószer-mentes, mely rendkívül pozitív hatással bír számos bőrproblémára, többek között a pattanások és a korpásodás ellen is bevethető.

Nézzük, miért fontos hatóanyaga a CB-135 a kozmetikai szereknek!

A CB-135 alkotóelemei

Bizony, még ennek a rendkívül komplex hatóanyagnak is vannak összetevői. A Németországból származó CB-135 a következő elemekből tevődik össze, amelyek egyenesen a természetből érkeznek hozzád: Oktildodekanol, Leptospermum Scoparium ág/levélolaj, Magnolia Officinalis kéregkivonat és Piper Nigrum magkivonat.

Semleges kémhatású, pH-értéke 4,0 és 7,0 között változik. Kozmetikai szerek készítése során oldani szükséges etanollal vagy valamilyen növényi olajjal!

Számolj le a korpával és a pattanásokkal!

A CB-135 gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatásának köszönhetően szabályozza a faggyútermelést, enyhíti a viszketést, ezáltal csökkenti a fejbőr zsírosodását és a korpásodást.

Hatékonyságát az adja, hogy a manuka, a fekete bors és a magnólia zsíroldékony kivonatainak szinergikus komplexe. Ez azt jelenti, hogy együttesen magasabb szinten és gyorsabban fejtik ki hatásukat.

A bőr és a közötte lévő mikrobiom egyensúlyának fenntartása igen nehéz feladat, sajnos ez a balansz bizony sokszor fel is borul. Ekkor következik be a kellemetlen korpásodás és a pattanások megjelenése.

A CB-135 komplex hatóanyagainak köszönhetően azonban eredményesen hozzájárul az egyensúly fenntartásához.

Így működik ez az egyedülálló formula

Az aknék kialakulása a Cutibacterium acnes nevű baktérium elszaporodásoz köthető, mely a faggyúban gazdag területeken (például a fejbőrön, zsíros arcbőrön) van jelen.

A CB-135 hatékonyan csökkenti az aknék és pattanások kialakulása során fellépő gyulladásos folyamatokat. Így rendkívül gyorsan, szinte észrevétlenül tűnnek el a nem kívánt bőrhibák.

A korpásodással a CB-135 5a-reduktáz enzim aktivitáscsökkentő szerepének segítségével veszi fel a harcot. Ez azért jelentős, mert az enzim munkája következtében alakul a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná, amely az aknék kialakulásáért felelős.

A vizsgálatok tanúsága szerint a CB-135 a korpásodás ellen is rendkívül hatásos. A fejbőr bőrflórájának támogatásával pedig effektíven csökkenti a viszketést, a zsírosodását és az érzékenységet is.

Adagold samponhoz vagy testápolóhoz. 100 g kozmetikumalaphoz 3-5 gramm CB-135 komplex hozzáadása szükséges. Vesd be ezt az egyedülálló, természetes formulát, és számolj le hatékonyan a korpával és a pattanásokkal!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom