középtávú lízing

Bármikor alakulhat úgy egy cég életében, hogy személyautóra vagy kishaszonjárműre lesz szüksége, méghozzá gyorsan és csak átmeneti időre – ilyen esetben a középtávú bérlés jelentheti a legjobb választást.

Ez a lízing alternatíva azonnali hozzáférést biztosít versenyképes árképzésű, rugalmas flottakezelési megoldásokhoz, miközben a bérlő ugyanúgy élvezheti a teljeskörű szolgáltatási csomag minden előnyét.

A cikkben bővebben áttekintjük, hogy mikor és miért éri meg igénybe venni a középtávú lízing szolgáltatást.

Mi a cél?

Egy vállalkozás számos okból élhet a lízing nyújtotta előnyökkel, az egyik ilyen például, ha autóra van szüksége, vagy egy teljes flottát szeretne a vállalkozása számára. Az operatív lízingen belül is további lehetőségek közül választhat, mint a közép- vagy hosszútávú megoldások, attól függően, hogy mi a cél.

Bármelyikre is esik a választás, mindegyik rugalmas pénzügyi megoldást jelent és nagyobb beruházás nélkül igénybe vehető, a bérlő pedig akár induló befizetés nélkül is hozzájuthat a legújabb autókhoz.

Középtávú bérlés – Gyors megoldás rövidtávra

Az Arval lízingcég esetében, a rövid- vagy középtávú bérlés során a bérlő szabadon választhatja ki a járműkategóriát és az időtartamot, függetlenül attól, hogy 1 hónapra vagy akár 24 hónapra lesz rá szükség. A bérlési időtartam az igényekhez szabható, elkerülve a hosszútávú kötelezettségeket és rugalmas lemondási feltételekkel jár.

A középtávú lízing így a rövidebb időtartamnak köszönhetően rugalmasabb lehetőséget nyújthat az eszköz cseréjére, így könnyebben juthat a vállalkozás korszerűbb, vagy az adott igényeket jobban kiszolgáló járműhöz. A gyors rendelkezésre állás érdekében az Arval például a járművek széles skáláját teszi elérhetővé, teljeskörű flottakezeléssel.

Mik az előnyei a középtávú lízingnek?

Rugalmasság: Széles futamidő-tartomány áll a bérlő rendelkezésére, amely könnyen és extra díjak nélkül módosítható az aktuális igényekhez, emellett rugalmasan vissza is mondható a szerződés időszakában.

Gondtalan használat: A járműkategóriák széles kínálatából lehet választani, legyen szó akár jól felszerelt új vagy újszerű autókról vagy könnyű kishaszongépjárművekről az Arval készletéből. A lízing lejártakor akár más típusú modellt is választhat az ügyfél, így mindig naprakész és versenyképes flottával rendelkezhet, legyen szó akár az elektromos járművekről.

Teljes körű kiszolgálás: Középtávú bérlés esetén is az üzleti céljainak, lehetőségeinek és követelményeinek megfelelően használhatja a bérlő a teljes körű flottakezelés minden előnyét. A középtávon bérelt járművet akár 48 órán belül, vagy a kiválasztott napon leszállítja az Arval, de a rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést is minden esetben biztosítja.

Érdekelnek a középtávú lízing megoldások? Gyorsan és rövidebb időre lenne szüksége vállalkozásodnak személyautóra?

Tudj meg többet az ARVAL lízing kontrukcióiról és ismerd meg a bérlési és mobilitási megoldásokat!

ÉRDEKEL

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom