lakberendező

Mindenekelőtt szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a belső terét tervező tervezők közvetlenül befolyásolják élete jövőjét. Ebből kiindulva rendkívül komolyan és átgondoltan kell megválasztani azt a helyet, ahol ezt a szolgáltatást rendelni fogja, illetve a szakembert, aki a munkát végzi majd.

Az utóbbi években stabilan magas a kereslet a lakberendezők iránt. Weboldalunk, a Jooble oldalán szinte bármelyik városban keresnek hasonló szakembereket, például: állás Keszthely.

Véleményünk szerint egy profi belsőépítészeti stúdió és tervező szakember kötelező követelményei:

1. Legalább 2-3 ember dolgozzon a tervezésen – fontos, hogy több szemszögből is megvizsgálják a készülő projektet, így átgondolt és eredeti megoldásokat fog kapni.

2. A tervezőnek legalább egyszer személyesen meg kell tekintenie a lakást (nem egy szobát, és még inkább nem a szülőknek, a szomszédnak …).

3. A tervezőnek világosan meg kell értenie a belső kialakítása során, mit hogyan kell csinálni és mennyibe kerül majd.

4. A tervező nem lehet a termék eladója. Kivételt képeznek a nagy üzletekben található stúdiók, ahol azonnal meg lehet vásárolni és elszállítani az összes anyagot, élőben megnézni, hogyan kombináljuk és mennyibe kerül valójában.

5. A mi szempontunkból a tervező ne publikáljon az interneten olyan műveket, amelyekért pénzt fizettek. Fizetés után ez a munka a megrendelőé, és ezt a belső teret csak ő teheti közzé az interneten vagy nyomtatásban.

6. A tervezőnek külföldi tapasztalattal kell rendelkeznie és rendszeresen látogatnia tematikus kiállításokat. Ha már dizájnról beszélünk, akkor ez Olaszország, Franciaország, Spanyolország…

7. A tervezőnek ugyanolyan státuszúnak kell lennie, mint Ön. Például, ha Ön egy gyermekes házaspár – egy agglegény vagy egy diák nem készíthet átgondolt és praktikus belső teret az Ön számára …

Zárásképpen 2 fontos momentum, ami miatt a tervezés többe kerülhet a vártnál:

  • a konyha messze helyezkedik el a vezetékektől: a megvalósításhoz a csatlakozási kábel hossza nem lesz elegendő, és szükség lesz egy speciális hidraulikus komplexum beépítésére;
  • az ablak melletti fürdő nagyon népszerű napjainkban, de itt ugyanazzal a problémával kell szembesülnie, mint az előző lehetőségnél, itt a komplexum hossza nem biztos, hogy elegendő, ezért a padlót alatt kell módosításokat végezni, ami jelentős költség.

Annak érdekében, hogy a javítás megfeleljen az Ön elvárásainak, és ne kelljen túlfizetnie, lépjen kapcsolatba egy profi szakemberrel, aki minden igényének megfelelő tervet készít majd az Ön számára.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik