haj

A kopaszodás és a hajritkulás mindkét nem képviselőit érinti. Egyaránt kellemetlen dolog ez férfiak és nők számára is, azonban más-más okból alakulhat ki. Ha téged is érint a probléma, először érdemes utánajárni az okoknak, de az orvostudomány ma már mindenki számára szolgáltat megoldást.

Kinek és mikor végezhető el a hajbeültető műtét?

Szerencsére az életkor nem egy meghatározó tényező ebben az esetben. Azonban az egy teljesen egyedi dolog, hogy kinek mikor válik láthatóvá, illetve zavaróvá ez a probléma.

Férfiak között van, akinek már a húszas éveiben gondot jelent, a többségnek azonban a 30-as, 40-es életkorban jelenik meg először. 50 fölött pedig jószerivel már nem is találunk olyan férfit, akinek nem hullik legalább minimálisan a haja.

Érdemes kikérni orvos tanácsát, hiszen szakavatott szemmel sokkal korábban meg tudja állapítani a problémát. Valamint azt is, hogy milyen kezelésre lehet szükség, milyen formát fog ölteni a hajhiány.

A hormonális eredetű hajhullásnak vannak nagyon jellegzetes tünetei, amiket egy szakember sokkal hamarabb felismer, mint ahogy a páciensek zavarónak kezdik érezni.

Hogyan zajlik egy hajbeültető műtét?

Hajbeültető műtétek során az orvosok alapvetően a hozott anyagból dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a hiányzó helyekre saját hajhagymáidból fogják pótolni az úgynevezett graftokat. Ezek a hajhagymákat tartalmazó úgynevezett szövettokok, amiket orvosi eszközökkel a sűrűbb területekről a ritkább vagy kopasz részekre áthelyeznek.

A beavatkozás nagy előnye, hogy ezzel egy tartós megoldásra teszel szert. Olyan esetekben is alkalmazni lehet, amikor kifejezetten kiterjedt hajhiányról beszélhetünk. Ami pedig egy további esztétikai előny, hogy sem a beültetett területen, sem a donor területen nem lesz maradandó nyoma a műtéti beavatkozásnak.

Válassz felkészült szakembert a beavatkozáshoz és megfelelő klinikát

A siker kulcsa, mint bármilyen más orvosi beavatkozásnál, a hajbeültető műtét esetében is az, hogy a legmodernebb eszközökkel és a legjobban felkészült szakemberekkel végeztessük el a beavatkozást. Többféle eszköz létezik, de páciensként érdemes felállítani egyféle rangsort. Már csak azért is, mert az egyéni adottságoktól is függ, hogy milyen eljárással érhetik el a megfelelő hatást.

Biztos lehetsz benne, hogy az Art ‘N Hair szakembereinél jó kezekben leszel. A klinika és a szakemberek felkészültségét könnyedén felmérheted abból, hogy milyen alapossággal konzultálnak veled a beavatkozást megelőzően. Valamint, hogy mennyire részletes tájékoztatásban részesülsz, mennyire alapos a beavatkozást megelőző vizsgálat.

A modern technológia és a felkészült szakemberek jelentik az igazi biztosítékot számodra. Így könnyű szívvel vághatsz bele abba a beavatkozásba, ami garantáltan megváltoztatja az életed.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom