női parfüm

A tökéletes illat kiválasztása nem mindig könnyű feladat, hiszen mindannyian olyan parfümöt szeretnénk viselni, ami tökéletesen passzol hozzánk. Első körben azt érdemes átgondolni, hogy mik azok az alapanyagok, illetve stílusjegyek, amikkel szimpatizálunk.

Egy citrusos női parfüm ideális a mindennapokra, bátran viselhetjük a munkahelyen, családi, baráti összejöveteleken. A citrusok, mint például a narancs, citrom, grapefruit vagy lime friss, energikus hatást keltenek és az életörömöt, lendületet juttatják eszünkbe.

Most ebből a kategóriából elhoztuk a TOP5 legjobb női parfümöt. Ha Te is rajongója vagy a gyümölcsös, fás, virágos jegyekkel kombinált citrus illatoknak, akkor a listában megtalálhatod a kedvenceidet.

Vivian Grey-Grapefruit & Vetiver

A Vivien Grey egy igazi luxusmárka a parfümpiacon, aminek a védjegye alatt magas minőségű, tartós és kellemes stílusjegyekkel rendelkező illatok születnek. A Grapefruit & Vetiver parfümben mindösszesen három jegy keveredik, így ez egy nagyon letisztult, egyszerű, mégis varázslatos illat lett.

Igazi kedvence azoknak, akik a visszafogottabb, már-már testpermet jellegű illatokat szeretik. Ami az összetevőket illeti, a grapefruit, a vetiverfű és a citrom kombinációja alkotja ezt az igazán csodás női parfümöt.

Michael Kors-Turquioise

Ebben a különleges illatban három stílusjegy is keveredik. Az uborka, a lime és a tavirózsa a fejjegyeket adják, a jázmin és a vad orchideák a szívjegyeket, a cédrus, a pézsma, az ambrox pedig az aljegyeket. Ez egy igazi frissítő illatkeverék, ami egyszerre citrusos és virágos. Akik szeretik a kicsit kombináltabb parfümöket, azoknak igazi telitalálat lesz.

Jo Malone-Orange Blossom

A Jo Malone márka az egyszerű, letisztult illataival vált híressé, a sorozatba pedig tökéletesen beleillik az Orange Blossom. Ez egy igazi unisex parfüm, amit nők és férfiak is használhatnak, hiszen olyan jegyek vannak benne, amik mindkét nemhez passzolnak. A termék neve nagyon jól tükrözi, hogy mit kapunk, egy narancsos jellegű, friss, üde hatású illatot.

Giorgio Armani-Acqua di Gioia

Ha a legjobb citrusos női parfümökről beszélünk, akkor nem vitás, hogy Giorgo Armani nevét is meg kell említenünk. Az Acqua di Gioiaegy igazi mestermű a termékpalettájáról, amiben a fejjegyeket a citrom és a menta adja.

Egy elképesztően friss, energikus illatról van szó, ami egész nap erőteljesen, de nem túlságosan hivalkodóan körülleng minket. A citrusok illatának fanyarságát nagyon jól ellensúlyozza a barna cukor, illetve azok a virágos jegyek, amik szintén belekerültek az üvegbe.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom