költöztetés

Költözés során nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, és nyilvánvalóan az egyik az ár. Azonban érdemes belegondolni abba, hogy szeretnénk-e olcsón költözni, ha ez a művelet akár napokig elhúzódna? És ha a dolgaink sérülten érkeznének?

Esetleg, ha eltűnne néhány holmink? Ugye már belátják, hogy az ár csak ez egyik paraméter, mellette számtalan más tényező is döntő jelentőségű, ha a legjobb költöztető céget szeretnénk megtalálni.

Cikkünkben feltárjuk, hogy mik azok a szempontok, amikre mindenképpen oda kell figyelni annak érdekében, hogy a költözés során, valamint annak befejeztével is elégedettek lehessünk.

A gyorsaság mint szempont

Nagyon sok költöztető cég óradíjas elszámolásban van a megrendelővel, tájékoztatott bennünket a Promove, a megbízható költöztetés szakértője. Ha tehát csupán az óradíjakat hasonlítjuk össze, akkor már le is tehetnénk a voksunkat a legalacsonyabbat ígérő mellé. Azonban ennek a számnak nem szabad bedőlni, ugyanis ebben az esetben az idő fontos tényező lesz!

A legolcsóbb költöztető tehát az lesz, aki bár nem a legalacsonyabb óradíjjal dolgozik, azonban kellőképpen gyors, így a feladatot sokkal rövidebb idő alatt elvégzi, mint más cég.

Hogyan lehet gyors a költözés?

A gyorsaság két fő dolgon múlik. Az egyik a szállítók ereje és erőnléte, hiszen a gyenge, motiválatlan munkaerőnek sokkal több időbe telik felpakolni az autóra, majd onnan lepakolni, mint a jó erőben lévő, kiváló kondival rendelkező rakodóknak.

A másik pedig a szervezettség, melynek kulcsa a diszpécserszolgálat, aki felveszi a megrendelést, irányítja a munkavállalókat, odafigyel az autók rendszeres karbantartásának időpontjaira, valamint tartja a kapcsolatot a megrendelővel is.

Miről ismerhetjük meg a megbízható és gyors költöztető céget?

Amennyiben nem rendelkezünk ismerős ajánlásával, nehéz megítélni elsőre egy bizonyos cégről, hogy az valóban megbízható lesz-e és bátran szerződést köthetünk-e vele, vigyázni fog-e az értékeinkre. Van azonban három olyan paraméter, amire ha odafigyelünk, akkor szinte biztos, hogy jól választunk. Ezek pedig a következők:

  1. Amikor felhívjuk a költöztető céget, akkor a telefont nem a sofőr veszi fel, megzavarva ezzel a munkáját, hanem külön diszpécserszolgálat fogadja a hívásokat. A megrendeléseket az adott ügyfélhez tartozó dedikált kapcsolattartó tartja kézben, akihez bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran fordulhatunk.
  2. Megfelelő referenciákkal rendelkezik, amik bizonyítják, hogy a cég maradéktalanul és problémamentesen végezte el a budapesti, nemzetközi költöztetést, valamint a céges irodaköltöztetést, tartja a határidőket és sérülésmentesen juttatta el az értékeket.
  3. Széles kiegészítő szolgáltatásokat biztosít, mint például a csomagolóanyagok biztosítása, a dobozolás, a bútorok szét- és összeszerelése, a raktározás vagy a lomtalanítás.

Ha a fenti paraméterekre odafigyelve választja ki a költöztető vállalkozást, akkor biztos lehet benne, hogy költözése gyors, problémamentes és kiváló ár-érték arányú lesz.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom