ionizáló légtisztító

Az Emmi-Air ionizáló légtisztító megtisztítja és minőségivé teszi a körülöttünk lévő levegőt. Miért fontos ez? Nos, a mindennapok jelentős részét zárt légterű helyiségekben töltjük, legyen szó akár a munkahelyünkről, akár az otthonunkról.

A környezetünk látszólag teljesen tiszta levegője valójában szennyeződéstől terhelt: baktériumok, vírusok és egyéb szennyező anyagok keringenek körülöttünk. A szellőztetés ez esetben nem megoldás, a kintről beáramló levegővel ugyanis utat engedünk a pornak, polleneknek stb.

Ezek az anyagok az egyébként egészséges személyeket is negatívan érintik, az allergiások életét pedig valósággal pokollá teszik.

A részmegoldás nem megoldás

Az Emmi-Air ionizáló légtisztítója kompromisszumoktól mentes minőséget kínál, hiszen nem csupán megtisztítja és fertőtleníti a levegőt, de frissíti is azt.

A szóban forgó magas színvonalat és megbízható működést garantáló, esztétikus berendezés elpusztítja a levegőben keringő baktériumokat, kiszűri a port és polleneket, semlegesíti a kellemetlen szagokat.

A különbséget már az ionizáló légtisztító első néhány alkalmazása után a saját bőrünkön tapasztalhatjuk. Kirobbanó energia, frissesség és tettrekészség – az ilyen és ehhez hasonló pozitív impulzusokat a levegő magas ionkoncentrációjának tudhatjuk be.

Dióhéjban az ionok „szupererejéről”

Hogyan hat az emberi szervezet működésére az ionizáló légtisztító? Valószínűleg tapasztaltad már, hogy a nyári zivatarok elvonulása után a levegő olyan tiszta és friss, hogy szinte „harapni lehet”. Ezt a semmihez sem fogható „ropogós” frissességet a benne lévő töltött részecskék, azaz ionok okozzák.

Az ilyen levegőből elég csupán egy-két mély szippantás, ahhoz, hogy az egész közérzetünk jobb, üdébb legyen – és ezen felbecsülhetetlen kvalitásokat reprezentálja a számunkra az Emmi-Air ionizáló légtisztító készülék.

Hogyan működik a levegő ionizáló?

A szűrőbetét nélkül üzemelő levegő ionizáló működési elve 3 alappilléren nyugszik: ionizációs, UV fényes és vizes tisztításon. A hatékonysága tulajdonképpen egy egyszerű mechanizmusnak köszönhető: a szennyezett levegő áthalad a készülék ionizált és UV fénnyel megvilágított mezőin.

Míg az ionok kiiktatják a szennyeződéseket, addig az UV fény a csíramentesítésben játszik szerepet. Az i-re a pontot, azaz a szennyeződések végső szűrését a víz végzi el. A levegő ionizáló fenntartása roppant gazdaságos, hiszen csupán a tartályban lévő vizet kell időről-időre cserélni.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom