műköröm

Közeleg a nyár, lassanként nemcsak a kezünk, hanem a lábaink is bizony reflektorfénybe kerülnek. Mit gondolsz, mi minden kell ahhoz, hogy tökéletes körmeid lehessenek?

Nyilvánvaló, hogy a szaktudás nagyon fontos, ha komolyabban szeretne valaki foglalkozni a körömápolással, s igazi profi trükkökre vagy gyönyörű műkörmökre vágyik.

Hiszen nem mindenkinek adatott meg, hogy valóban szép, erős, egészséges körmökkel dicsekedhessen, így sokan vagyunk, akik egy kis csaláshoz fordulnak annak érdekében, hogy a kívánt megjelenést elérhessék. 

Nem nagy meglepetés ez az emberiség történetében, mindig is megvolt a törekvés a csábító, vonzó külső elérésére.

Természetesen az ellenkező nem csodálatát sem vetjük meg, de nagyon fontos a saját magunk öröme is, az élmény és a tudat, hogy teszünk magunkért és azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

De mi mindenre lesz szükségünk annak érdekében, hogy tökéletes körmeink lehessenek?

Ápolás, gondoskodás

Az alapoknál kell kezdeni. Hiszen akár saját körmeidet díszíted, akár műkörmöket épít neked egy szakember, az ápoltság alapvető kritérium. A műköröm építésekor is fontos, hogy gondoskodj a saját körmeid és a kezed egészségéről és szépségéről.

Éppen ezért érdemes egy szakembert is felkeresni, aki hatékony tanácsokat tud neked adni nemcsak a díszítés, hanem a mindennapi ápolás tekintetében is. Az ápoláshoz hozzátartozik a tisztaság mellett a krémek és különböző ápoló olajok használata is.

A gondoskodáshoz pedig szükséged lesz megfelelő szerszámokra is. Na nem láncfűrészre és kalapácsra gondolok, hanem jó minőségű, lehetőleg orvosi fémből készült, s így minőségét hosszú távon is megőrző, sőt, igény szerint éleztethető manikűr- és pedikűreszközökre!

Nagyon fontos, hogy ne csak a kezeidről gondoskodj, ideálisan még télen se feledkezz meg a lábaidról sem.

Ha nem hanyagolod el a lábadon a bőrödet és a körmeidet, akkor nem szorongással, hanem örömmel várhatod majd a szandálas szezont és a mezítlábas tengerparti romantikus sétákat, és a strand sem egy olyan programpont lesz számodra, amely hosszas előkészületeket igényel.

Műkörömépítés

Ha szükséges, a rendszeres ápolás és gondoskodás mellett lehetőséged van műkörömépítésre is, de kezdőként az a legjobb, ha nem veted bele magad egyedül a mély vízbe, előbb tanulj meg úszni vagy legalább vigyél magaddal mentőövet, például egy tapasztalt barátnődet.

Díszítés és szépítés

A körmeid díszítése, legyenek azok a műkörmök vagy sajátok, vagy legyenek a kezeiden vagy a lábaidon, egy olyan megálló a tökéletes körmökhöz vezető úton, amely a legtöbb élvezetet nyújtja.

Akár profi szakember munkáját élvezed, akár otthon alakítod lépésről lépésre, videókból tanulgatva a körmeid ápolását, az az egy biztos, hogy közben nagyon jól fogod érezni magadat.

A végeredmény pedig kárpótol a befektetett időért és munkáért, hiszen büszkén és örömmel fog eltöltetni tökéletes (mű)körmeid esztétikus látványa.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom