világítás

Kijelenthetjük, hogy a napelemes lámpák sosem mennek ki a divatból. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, minden egyes évszakban kifejezetten jól mutatnak a kertekben, hiszen feldobják a borongós őszi nappalokat, hangulatossá varázsolják a nyári estéket, és még télen is színt visznek a hétköznapokba.

2021-nek is megvannak a maga trendjei, így bejegyzésünkkel szeretnénk nektek bemutatni, hogy melyek azok a típusok, amelyek garantáltan elnyerik mindenki tetszését.

A dobogó legfelső fokai

A napelemes lámpák manapság már számos kertben megtalálhatók, így a szezon végén megbízható adatokkal tudunk szolgálni a legtöbbet vásárolt lámpákkal kapcsolatban. A toplista élén még mindig a kertek hercegnője, a Tiffany lámpás áll, amely rengeteg kertet tesz színpompásan szemet gyönyörködtetővé.

A különböző színes, festett kis üvegekből alkotott virágok, pillangók és egyéb kis minták különleges fényt vetítenek az éjszakába. A kézzel készített csoda nem hasonlítható a tömeggyártás alkalmával készített darabokhoz.

A hagyományos vonalat felváltja a modern és letisztult talajvilágítás, ami a dobogó második fokára szorult. A földbe süllyesztett világítóeszközök a luxus érzését nyújtják annak ellenére, hogy áruk mindenki számára megfizethető.

Alulról világítják meg a növényeket, a házfalat és a kerti utat, így különleges szögben mutatja meg a kert csodáit. Az általuk létrehozott fényösvénynek köszönhetően nem fogsz eltévedni a kertedben éjszaka sem.

Kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek a fáklyalámpák, amelyek hűen imitálják a lobogó tüzet. Használatuk kényelmes és nem balesetveszélyes, így biztonságosan elhelyezheted a kertedben anélkül, hogy aggódnod kéne, hogy valami kigyullad. A LED-es fáklyalámpa megalapozza a karibi hangulatot, igazi lángok nélkül.

Közkedvelt napelemes kerti lámpák

Sosem fognak kimenni a divatból a hangulatos fényfüzérek, amelyek nem csak karácsony alkalmával dobják fel a kültéri vagy éppenséggel beltéri pontokat. Kültéren használhatod faágak vagy fatörzsek feldíszítésére vagy a terasz korlátjának kiemelésére egyaránt.

Fényfüzérek tekintetében számos típus közül válogathatsz a hagyományos égős kivitel mellett. Vannak, amelyek kicsiny lámpásokkal rendelkeznek, de vannak, amelyek virág vagy éppenséggel bogár alakúak.

Különböző világító figurák is sokak kedvencei, mint a világító baglyok is, amelyek inkább számítanak esztétikus dísznek, mint világítóeszköznek. Azonban azonfelül tökéletes díszei lehetnek a kertnek.

Amennyiben valami másra vágysz, akkor keresd fel bátran a LEDen Világításod weboldalát, ahol számos kültéri napelemes lámpával találkozhatsz.

A napelemes lámpák mindamellett, hogy energiatakarékosak, nem igényelnek nagyobb figyelmet, így elegendő megtalálnod a legideálisabb helyet számukra és kiélvezned az általuk nyújtott előnyöket.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert