székek

Te is azok közé tartozol, akik addig nem nyugszanak, amíg minden részlet a helyére nem kerül? A konyha és az étkező – akár külön van, akár egyben – mindenképpen egy nagyon fontos stratégiai pontja az otthonunknak, így rendkívül lényeges, hogy valóban minden a helyén legyen.

Nem csupán a funkcióját kell, hogy ellássa, de esztétikailag és kényelmi szempontból is ideálisan kell a berendezéseket megválasztani. Mai cikkünkben az étkezőszékeket vesszük górcső alá.

Több, mint egy szék

Ha azt gondolod, hogy az étkezőszék csak egy szék a sok közül, akkor nézz csak körül a Prémium bútoráruház étkezőszékeinek a kínálatában! Ott aztán látni fogod, hogy nem egyszerű bútordarabokról beszélünk, hanem igazi műalkotásokról, amelyek változatos anyagból készültek, egyedi formavilággal rendelkeznek, színben pedig lefedik a szivárvány összes színét!

Persze fontos az is, hogy mit tud nyújtani funkcionálisan a szék, ezért mind a méretet, mind a formát, mind pedig a háttámlát tekintve érdemes alaposan végiggondolni, hogy ki és mennyit fogja használni.

Ha kisgyerek van a háznál, nem érdemes textillel próbálkozni, ha viszont már csak felnőttek és kamaszok ülnek asztalhoz, bármi megállja a helyét.

Csak stílusosan!

Ugyanakkor nyilvánvalóan nem mehetünk el szó nélkül a stílus mellett sem, hiszen mindannyiunk otthona képvisel valamilyen lakberendezési stílust. Ehhez mérten érdemes kiválasztani az étkezőszékeket is!

Ha otthonodat a klasszikus stílus szerint rendezted be, akkor a fa étkezőszékek mellett érdemes letenni a voksodat, a természetes anyagok és a fa eleganciája ugyanis kitűnően illeszkednek ehhez a stílushoz.

Ellenben egy fiatalosabb bohém vagy modern otthon étkezőjében simán megfér egy rendhagyó forma, akár feltűnő színekben! Sőt, ha igazán bevállalós vagy, akár minden szék lehet eltérő színű, hiszen a sok szín végül úgyis harmóniát teremt.

Nagyon népszerűek az 50-es éveket idéző fotel jellegű székek, amelyek műanyagból készültek, és pazar színekben virítanak, feldobva ezzel a legsötétebb, legunalmasabb konyhát vagy étkezőt is!

Persze a minimalista vagy loft stílusú otthonok sem maradnak remek székek nélkül, a fémvázas darabok eszményien mutatnak majd.

Ne köss kompromisszumokat!

Csak azért ne hozz elhamarkodott döntést, mert az idő sürget, vagy mert már elvesztetted a türelmedet a hosszas keresgélés közepette. Gondolj arra, hogy a kiválasztott széken ülve mennyi fontos családi esemény fog zajlani, hány hosszúnak vagy nagyon rövidnek tűnő órát fogtok rajta ülve tölteni, nem mindegy hát, hogy miként döntesz.

Mivel a Prémium bútoráruház étkezőszékeinek a kínálata valóban nagyon szerteágazó, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a kellő idő- és energiaráfordítással meg fogod tudni találni azt a darabot, ami ideális része lehet a konyhádnak vagy az étkeződnek.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom