alvázas kisteherautó

„Kicsi a bors, de erős!” – tartja a közmondás, ez pedig az alvázas kisteherautók esetében fokozottan igaz. Ugyanis bár ezeknek a járműveknek az összmérete jóval kisebb, mint más hasonló teherbírással rendelkező társaiké, mégis komoly súlyokat is képes elszállítani. Nem beszélve arról, hogy mennyire praktikus. Lássuk, mit is érdemes tudni ezekkel a kisteherautókkal kapcsolatban!

Miben rejlik az alvázas kisteherautók titka?

Ezek az alvázas kisteherautók olyan átalakításokra képesek, amelyek felemelik őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé.

Ezek a teherautók négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

alvázas kisteherautó

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál.

Az alvázas kisteherautók stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja. Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. A dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés pedig csak hab a tortán ebben az esetben.

Négy járműépítmény, öt felszereltségi szint

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljenek az egyedi igényeknek ezek az alvázas kisteherautók, öt különböző felszereltségi szint áll rendelkezésre. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig a sofőrök vezetési élményét.

A lelkét pedig a az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

A fentiekből egyértelműen látható, hogy ezekben a járművekben megtalálható minden, amire szükség lehet a nagy teherbírású, mégis alapvetően az átlagosnál kisebb méretekkel bíró alvázas kisteherautók esetében.

Ez pedig tökéletes alapja minden olyan tevékenységnek, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű dolgok szállítása egyik pontból a másikba. Így nem kérdés, hogy az ilyen vállalkozások számára elengedhetetlen társ egy ilyen járgány.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom