kiskertpiac

Április 9-én újra kiskertpiac, ez alkalommal TAVASZI GASZTRO VASÁRNAPPAL várja látogatóit!

Az egyre virágosabb, növényesebb kiskertpiac az Ünnepek előtti vasárnapon igazán különleges gasztronómiai kínálattal készül. Az őszi chilis rendezvény sikere után tavasszal is chili termelők – köztük díjnyertesek – kínálják minőségi választékkal szószaikat, csípős savanyúságokat és ínyencségeket.

Továbbá szörpök, lekvárok, chutney-k a legkülönfélébb íz variációkban, fűszerezéssel, egyedi íz világú mustárok, micro zöldek, mártogatósok, granolák, friss pesztók, különleges sütik, aszalványok, zöldség chipszek, friss fűszerek… és ez alkalommal kivételesen az ünnepi kínálat teljessége kapcsán húsvéti sonkák, füstölt kolbászok, tojás és fürjtojás különlegességek várják a kilátogatókat.

Természetesen a dizájn, a virágos ékszerek és természetes kencék sem hiányoznak majd, és már igazi kerti hangulat lesz a fűszerültető workshopon, illetve balkonra, kertbe számos kaspó, dekoráció is beszerezhető.

Aki igazi inspirációs tavaszi hangulatban, különleges kínálatból szeretne készülni az Ünnepekre,  örömmel várják a kiskertpiac szervezői!

A belépés ingyenes, kutyával is látogatható!

Információk:

kiskertpiac – tavaszi gasztro vasárnap

Időpont: 2017. április 09. vasárnap 10.00- 16.00

Helyszín: Anker’t, Budapest, Paulay Ede u. 33.

Az esemény Facebook oldalai:

https://www.facebook.com/kiskertpiac/

https://www.facebook.com/events/392446887790801/

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik