árnyékolóháló

Mikor a kertben pancsol a család, vidám hangok hallatszanak, vagy csak egyszerűen napozik valaki, vagy eszünk a szaletliben békésen, bizony sokan szeretnek fürkészőn tekintgetni be kintről az intim szféránkba. Vagy akár még a közvetlen szomszédból is.

Ezt nem mindenki viseli jól. Ha pedig nincs valami természetes védelem: tujasor, bokrok vagy zárt kerítés, bizony érdemes valamit kitalálni, hogy óvjuk személyes terünket. Ehhez már számos nagyon jó minőségű és kivitelű medenceárnyékoló háló kapható.

Amellett, hogy ezek távol tartják a kíváncsi szemeket, még a naptól, a széltől is óvnak, és a szennyezőanyagok vízbe jutását is meggátolhatják. Érdemes a vásárlás előtt pontosan meghatározni az igényeket, hogy a legjobb eredményt érhessük el!

Sokoldalúan képes védelmet adni

Nagyon lényeges szempont, hogy mekkora felületet, illetve területet szeretnénk a hálóval árnyékolni? Csak az egyik oldalt? A kerítést? Vagy körben az egész területet? Mind nagyban befolyásolja majd a kert képét és még esetleg a szélviszonyokat is. A fényszűrés hatásfoka is döntő lehet.

A Medence Óriásnál beszerezhető árnyékolóhálók nagyon jó UV-szűrést biztosítanak és hosszú a gyártói garancia ideje. Ráadásul meghosszabbítható a hálók élettartama, ha a pancsolási szezon után leszereljük és eltesszük őket „téli álmot aludni”.

Az átlátszóság, azaz a szövés sűrűsége igazán fontos lehet. Kaphatók már 30%-tól 99%-ig fedést biztosítani képes termékek. Utóbbiak már szinte teljesen zártak, gyakorlatilag nem lehet átlátni rajtuk. Masszívak és erősek, jól védenek a por, a szél és a szennyezőanyagok ellen is.

A nap, a szél ellen és a kristálytiszta vízért is

Lényeges még az, hogy hová akarjuk majd elhelyezni a hálót? A Medence Óriás kínálatában is megtalálható medenceárnyékoló hálókat nem csupán a kerítésre lehet rögzíteni, hanem még az erkélyre vagy a teraszra is, ahol nagyon jól védenek a tűző naptól, a széltől, és persze ott is gátat szabnak a kíváncsi tekinteteknek.

Továbbá persze a medence fölé is kifeszíthető ez a strapabíró hálótípus, ami igazán jó védelmet tud adni itt is a nap erős sugarai ellen. Ahol kisgyerekek pancsolnak, mindenképpen ajánlott használni erre a célra az érzékeny bőr megóvására.

És persze itt is véd még a háló a lehulló kerti szennyeződések ellen, így sok időt és energiát takaríthatunk meg a medencetisztításnál és kevesebb medencetisztító vegyszert is kell majd használnunk.

Az árnyékolóháló rögzítése igazán könnyű

A tekercsben kapható árnyékolóhálókat igazán egyszerű méretre szabni és a megfelelő helyre rögzíteni. 100-200 centiméter közötti szélességtartományban forgalmazza a Medence Óriás. Csak egy éles ollóra lesz szükség a feldarabolásukhoz.

Az átlátszó dróthálós, drótfonatos vagy vadhálós kerítésre felszerelésük nagyon egyszerű a praktikus gyorskötözőkkel, melyek megbízhatóak és erős tartást biztosítanak hosszú ideig. Még szerszám sem kell hozzá.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom