telefon

A telefonkészülékek feltalálásakor számos tudós és az emberiség is nehezen képzelte volna el, hogy a 21. században az emberek tenyérnyi dobozzal a kezükben bármikor és bárhol elérhetőek lesznek.

A telefonokat eredetileg beltéri használatra tervezték. Ám a technika fejlődése, a felgyorsult mindennapok és a különböző munkaterületek megkívánták, hogy a hordozható készülékek a kültéri hatásoknak is ellenálljanak.

Az egyes ipari szektorokban pedig olyan extrém helyzetek fordulhatnak elő, melyeknek hatására egyre elterjedtebbek lettek a por-, ütés- és vízálló telefonok. Éppen ezért az i.safe mobile GmbH a termékeit már robbanásbiztosra gyártja.

A piacon elérhető készülékek

Ha a gyártókat, típusokat, műszaki adottságokat nem vesszük figyelembe, alapvetően kétféle készüléket különböztethetünk meg: a hagyományosnak már nemigen nevezhető, nyomógombos készüléket, illetve az okostelefont.

Nyomógombos mobiltelefon

Sokan vannak, akik még mindig a hagyományos, nyomógombos telefon mellett döntenek, de ma már ezek a készülékek is ún. félokos telefonnak számítanak.

Az alap kivitelen túl – igény esetén – választható hozzá olyan kiegészítő szolgáltatás, amely segítségével különböző applikációk telepíthetőek a készülékre. Ezáltal már nemcsak a hagyományos telefonos és üzenetküldési funkciókra lesz alkalmas az eszköz.

A Monojetnél elérhető i.safe nyomógombos alapkészülékek is megbízhatóak, többek között erősített hangszóróval ellátottak és nagy teljesítményű beépített zseblámpával is felszereltek.

Akár az alapkivitelű készüléket, akár az okostelefon-funkciókkal ellátott nyomógombos típust választja, európai (ATEX) és nemzetközi (IECEx, NEC500, stb.) szinten is elismert, minőségi terméket választ.

Okostelefon

Az i.safe okostelefonjai a kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonok elpusztíthatatlan verziói. Az i.safe által gyártott termékek ugyanúgy működnek, ugyanazokat a funkciókat képesek ellátni, és ugyanazok az alkalmazások telepíthetőek rá, mint hétköznapi társaikra.

Ám ezek a készülékek is rendelkeznek a korábban említett robbanásbiztonsági tanúsítványokkal. Az Androidos készülékek többféle típusa is elérhető.

Vásárlás előtt érdemes utánanézni a műszaki paramétereknek és a készülékekhez tartozó különböző extráknak, mint például az erősített hangszóró, a Push-To-Talk gomb, a vonalkódolvasás, SOS funkciók, stb.

Fontos kiemelni, hogy ezek a telefonok a legnehezebb és legveszélyesebb ipari körülmények között is megbízhatóan és biztonságosan használhatóak.

Bármelyik típusú és felszereltségű i.safe mobile készüléket is választja akár munkatársai vagy önmaga számára, nem kell lemondania az ellenállóságért cserébe sem a dizájnról, sem a műszaki előnyökről. Sőt!

Az extra felszereltségeknek és biztonsági funkcióknak köszönhetően, az i.safe prémium készülékekkel még a legveszélyesebb munkaterületeken vagy akár szélsőséges körülmények között is helyt tud állni megfizethető áron.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom