szobafestő

A nagyobb cégek és lakberendezők már mindig az előző évben bejelentik azt, hogy melyek lesznek azok a színek, amelyek a következő évben tarolni fognak. A legjobbak között persze mindig ott van a fehér, a szürke, a bézs, de ezekhez minden esztendőben csatlakozik pár aktuális árnyalat, amelyek szinte azonnal elnyerik az emberek szívét.

Ebben a cikkben bemutatjuk az év színeit, valamint kitérünk arra, hogyan oldhatod meg a lakásfelújítást könnyen és egyszerűen, megbízható gipszkartonozással Budakeszin.

Melyek lesznek az év színei idén?

Árnyalatok, tónusok, színek, ezek a dolgok minden évben változnak, amikor lakberendezésről beszélünk. A trendek pillanatok alatt fordulnak egyik oldalról a másikra és olyan kört zárnak be, amire senki sem gondolt volna.

Ez azért szuper, mert az elmúlt években amúgy is jóval több időt töltöttünk otthon, mint amúgy szoktunk. Ilyenkor az ember rádöbben arra, hogy mennyire nagy szüksége van arra, hogy változtatást eszközöljön az otthonában.

Mindig olyan árnyalatokkal érdemes dolgozni, amelyekkel könnyen dolgozunk, amiket egyszerűen tudunk kombinálni a többi színnel. Fontos, hogy mindig nyugalmat, vidámságot árasszanak magukból, hiszen csak így érezhetjük magunkat jól otthon.

Otthonos fehér

Vegyünk először egy alap árnyalatot, ez pedig a fehér, ami szinte minden esetben tökéletes választásnak bizonyul. Érdemes idén egy kicsit sárgás altónussal dolgozni, hiszen ettől ugyanolyan kellemes lesz a lakás belső tere, mintha egy puha takaróról beszélnénk. Élvezet lesz benne pihenni, enni, inni, olvasni, dolgozni, könnyen feldobhatjuk egyéb kiegészítőkkel.

Hideg szürke

A másik alapszín mostanában a hideg szürke, amely bár nem gondolnánk, de igen barátságos hatást kelthet az emberben. A sárgás altónus itt is él, ennek köszönhetően az egész szoba, nappali, de még a konyha is komfortosabbá válik. Használjuk bátran a fürdőszobában, az előszobában, esetleg kisebb tárolókban, hogy egységes képet kapjunk.

Dagálykék

A világos dagálykék egy modern árnyalat, amely nemcsak lágyságot, hanem egy kis vidámságot is csempész a beltérre. Szinte bárhol alkalmazható, ahol a lakók kedvelik a kéket vagy annak bármely tónusát. Kiváló megoldás fürdőszobába és a hálóba, hiszen nyugodtságot és szabadságot sugall.

Felújítás napjainkban

Azzal viszont mindenki tisztában van, hogy manapság egy nagyobb felújítás nem annyira egyszerű folyamat. Ha nem mi végezzük, akkor bizony sokat kell várni az egyes szakemberekre. Szerencsére megbízható gipszkartonozásra Budakeszin is lehetőség van, így emiatt nem kell aggódni. A festést azonban saját kezűleg is megoldhatjuk.

Összegezve

A fehér, a szürke idén is hódít, de bejött a képbe a dagálykék, amely egy igen modern és sokoldalú árnyalat. Bármely otthonba könnyen beilleszthető, ahol egy kis felújítást tervez az ember.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom