illatgyertya

Ha csak egyetlen illatgyertyát vásárolsz idén, ez legyen az! Bemutatjuk az év illatát, amit te is imádni fogsz.

Ha a tökéletes illatról beszélünk, mindenkinek más jut eszébe. Van, akinek a nyugtató, míg másnak az élénkítő hatású aromák jönnek be igazán. Így a legjobb illatgyertya kiválasztása is szubjektív dolog.

Abban az esetben azonban, ha az idei évre jellemző, kedvenc illatodat kellene kiválasztanod, te mi mellett döntenél?

Yankeegyertya.hu idén is megválasztotta az év illatát, mely egy igazán harmonikus, inspiráló aroma. Most megmutatjuk azt, hogy miért érdemes neked is egy próbát tenned vele!

Inspirál és motivál: ilyen a legjobb illatgyertya az idei évben

2022 vitathatatlanul az újraéledés éve. Az elmúlt két esztendő ugyanis a koronavírus-járvány képében megmutatta nekünk, milyen is az, ha nem élhetünk teljes életet.

Most viszont újból belevethetjük magunkat az élvezetekbe, és kibontakoztathatjuk a bennünk rejlő, alkotói potenciált. És mi adhatna ehhez nagyobb motivációt, mint egy igazi, energiát és kreativitást sugárzó illat?

Az idei év illatgyertyája, az Inspire már nevében is azt sugallja, hogy 2022 a változás éve. Az üzenete: Légy önmagad legjobb verziója és inspirálj másokat!

Az Inspire a kreativitással teli, tartalmas élet szimbóluma, amelyet a japán ikigai filozófia szerint alkottak meg.

Az illatgyertya energizáló citrusaromája tökéletes lendületet ad a mindennapokban.

Egy olyan, igazi energialöketet, mellyel magabiztosan vághatsz neki az idei évnek, és az akadályokat lazán legyőzve akár legrégebb óta dédelgetett álmodat is megvalósíthatod.

Miért annyira különleges az idei év illata?

Az idei év illatának választott Inspire citrom és narancs illóolaját tartalmazza.

Előbbi aromája nemcsak a kimerültség érzése ellen tökéletes fegyver, de kimutathatóan pozitív hatásai vannak rossz hangulat és stressz esetén is. Olyannyira, hogy a levendulánál és a rózsáknál is hatékonyabb.

Az angol Sussexi Egyetem 2019-es felmérése szerint pedig a testérzetet is pozitívan befolyásolja. Testünk a citrom aromájának hatására könnyebbnek tűnik, ez pedig szintén segít a tökéletes ellazulás és relaxáció során.

Az Inspire illatgyertya igazi limitált, gyűjtői kiadás, mely nemtől és kortól függetlenül tökéletes ajándék lehet.

Akár 150 órányi friss illatos energiát kínál, különleges megjelenésének köszönhetően pedig akár a lakás valódi dísze is lehet.

A türkiz inspiráló színével igazán ösztönzően hat, és segít abban, hogy mindig üdén, frissen és pozitívan gondolkodhassunk.

Miért fontos, hogy milyen illatok vesznek körbe?

Az illatok igazi, varázslatos dolgok, melyek rengeteg hatással vannak a mindennapi életünk során.

A kellemes illatok képesek pozitív irányba befolyásolni közérzetünket, míg a kellemetlenek épp ellenkezőleg. Elég például a parfümök illatára és a velük összekapcsolódó vonzerőre gondolnunk.

Vagy épp a tavasszal nyíló virágok illatára, ami a legtöbbünk esetében egyet jelent a felszabadult jókedvvel.

A különböző aromák tehát egytől egyig képesek sajátos módon befolyásolni a szervezetünk működését.

Így a megfelelő illatok kiválóan alkalmazhatók különböző hangulatok megteremtéséhez. Akár relaxációs, akár energizáló és motiváló célzattal is.

A különböző illatgyertyák segítenek abban, hogy otthonos, kellemes atmoszférát varázsoljunk magunk körül, és úgy érezhessük magunkat, ahogy a leginkább szeretnénk.

Kép forrása: Yankee Candle

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom