gurulóállvány

Melyek azok a kulcsfontosságú paraméterek, amelyekre indokolt odafigyelni ipari gurulóállvány beszerzésekor és keresésekor? Milyen szempontrendszer mentén javasolt gondolkodni ahhoz, hogy a beszerzés ténylegesen körültekintőnek legyen mondható?

Mindenekelőtt a következő paraméterek számíthatnak ipari gurulóállvány beszerzésekor

Értelemszerűen a terhelhetőségre vonatkozó értékekre oda kell figyelni, amikor a célokhoz kellőképpen illeszkedő gurulóállványt szeretnénk megtalálni. Négyzetméterenként a 150-200 kg érték már elegendőnek bizonyulhat ebből a szempontból.

Ipari felhasználásnál mindenképp számít a munkamagasság felső értéke. Ami akár bőven a tíz méter feletti használatot is lehetővé kell, hogy tegye. Persze ilyen szintű magasságnál külön prioritást érdemel az is, hogy a biztonságos munkavégzés szempontjai adottak legyenek.

Például olyan formában, hogy a gurulóállvány korlátkereteinek rögzítése stabil legyen, illetve maga a felépítés is megadja a kockázatmentes munkavégzéshez szükséges stabilitást.

Ipari gurulóállványt keresve az alábbiak is sokat számíthatnak

Ahogyan arra fentebb is kitértünk, az állvány szerkezetére olyan speciális megoldásoknak kell jellemzőnek lenni, amelyek biztosítani tudják a maximális stabilitást a magasban. Kiváló példa erre az önzáró és formazáró KRAUSE csatlakozórendszer.

Aminek a rendelkezésre állása abban is segít, hogy az állvány egyszerűen és gyorsan felépíthető legyen, illetve lebontani se tartson indokolatlanul sokáig. Hasonlóan praktikus megoldást jelenthet az átlós merevítők innovatív formája, lehetővé téve a járólap felületének maximális kihasználását.

A Krausenagyker.hu – Krause márkaképviselet gurulóállvány modelljeit szemlélve arra sem árt persze figyelmet fordítani, hogy a járólapok közti távolság mértéke segítse elő, hogy az állvány kényelmes és biztonságos használata mellett más eszközre már ne legyen szükség.

Még néhány megfontolandó szempont ipari gurulóállványt keresve

Sosem rossz, ha egy ipari gurulóállvány esetében stabil acél alaptartó is gondoskodik a ténylegesen biztonságos használatról. No és persze a mobilitásról, a mozgatható jellegről sem érdemes megfeledkezni.

Jogos elvárásnak számít, hogy állítható magasságú kerekek legyenek felszerelve a gurulóállványra. Lehetőség szerint olyan kivitelben, hogy akár egyenetlen talajon is gond nélkül megoldható legyen a mozgatása, valamint a használata.

Ehhez jöhetnek még hozzá pluszban a könnyen felszerelhető kitámasztók, méghozzá a teleszkópos csuklós lábbal.

Amennyiben a felsoroltak mindegyike maradéktalanul teljesül, az tekinthető pozitív jelnek a beszerzést illetően. Így jó eséllyel olyan ipari gurulóállványt sikerül beszerezni, amely kiszolgálja az igényeket.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom