olasz gyógypapucsok bolero

Sokan a mai napig divatjamúlt lábbelikre asszociálnak, amikor a gyógypapucsok világára gondolnak. Pedig ma már az olasz gyógypapucsok nem csak magas minőséget képviselnek, de a gyártók az aktuális trendeket is figyelembe veszik, amikor megálmodják az egyes darabokat.

Miben rejlik az olasz gyógypapucsok titka?

Az olasz gyógypapucsok speciális kialakításúak, amelynek köszönhetően egész napon át kényelmes viseletet biztosítanak még akkor is, ha nagy valaki álló munkát végez vagy sokat gyalogol. Mivel valódi bőrből készülnek, tartósak és nem okoznak bőrirritációt, izzadást sem.

Emellett pedig az ízületek és a gerinc is hálás lesz érte, ugyanis az anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait. Ezáltal pedig komoly terhet vesz le a testről.

A legtöbb női gyógypapucs talpán pedig található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz is, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik. Az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek a lábbelik a gerincet érő rezgések felét elnyelik.

A gyógypapucsok és a divatos megjelenés többé nem külön fogalmak

olasz gyógypapucsok bolero

Ma már az olasz gyógypapucsok mindegyike tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek, vagyis a külső szemlélők számára lehetetlen eldönteni, hogy a gyógypapucsok valamelyike van- e a lábaidon.

Ráadásul mindenki megtalálhatja közöttük az ízlésének leginkább megfelelőt is, hiszen csatos, tépőzáras, de zárt fej résszel rendelkező modellek is helyen kaptak a kínálatban.

A színek és minták terén pedig a határ gyakorlatilag a csillagos ég. Vagyis követheted a legújabb trendeket akkor is, ha gyógypapucsok segítségével kényeztetnéd magad.

Munkába és mindennapok során is

További nagy előnye ezeknek a gyógypapucsoknak, hogy egytől egyig tökéletesen alkalmasak mindennapi használatra is, legyen szó nagy sétálásról, a munkahelyen való helytállásról vagy a házon belül történő járkálásról.

Speciális kialakításának hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban. A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom