bestmixer-01

Pályakezdőként és pályaváltóként ugyanazokkal a dilemmákkal kell szembenézni. Nem elég felmérni, hogy a hivatásunkkal hosszú távon milyen egzisztenciát tudunk felépíteni, azt is figyelembe kell venni, hogy a személyes képességeink valóban passzolnak-e a kiválasztott szakmához.

A vendéglátásban népszerű bártender és barista szakmákkal ma már itthon és külföldön is rengeteg lehetőségünk akad a karrierépítésre, hogyha elég rátermettek vagyunk és a legjobb helyről sajátítjuk el a szükséges szaktudást. 

A Best Mixer tanfolyamok már hosszú évek óta piacvezetőknek számítanak hazánkban. Összegyűjtöttük, hogy mikor és elsősorban miért ajánljuk neked a képzéseiket. 

Mikor érdemes baristának vagy mixernek állnod?

A koronavírus-járvány meghatározta a 2020-21-es évet sok tekintetben, ami nem mellesleg a vendéglátóiparra is nagy csapást mért. A sors iróniája, hogy az éttermekben, szállodákban fellépő munkaerőhiány most a pályakezdő és pályaváltó fiatalok malmára hajtja a vizet, hiszen a legtöbb hely jelenleg is kapkod a profi munkatársak után. 

bestmixer-02

Kép forrása: Freepik.com

Ebből adódik, hogy napjainkban baristaként és mixerként is könnyedén, versenyképes fizetéssel lehet elhelyezkedni. Természetesen, ehhez átfogó és összetett szaktudásra van szükség. Sőt, fontos a jó kommunikációs és problémamegoldó készség is.

Mitől piacvezetők a Best Mixer képzések?

Nézzük meg, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a  következő lépcsőfok azaz a mixer vagy barista tanfolyam kiválasztásakor. Manapság rengeteg alternatíva közül választhatunk, de hiába a hatalmas kínálat, ha a képzési hely nem ideális számodra.

A leggyakrabban felmerülő problémákat az anyagiak (többletköltség), a oktatási környezet (korszerűtlen oktatótermek) és a megszerzett tanúsítvány típusa (oklevél vagy bizonyítvány) okozza. Ezeket a problémákat áthidalva, sokak számára tökéletes megoldást nyújtanak a Best Mixer iskola képzései. Mutatjuk is, hogyan!

1. Országos iskolahálózat

A Best Mixer 15 éve jelen van a hazai oktatási piacon, képzései jelenleg 15 városban érhetők el. A magántulajdonban lévő cég több mint 10 éve tartó pályafutása során egy olyan iskolahálózatot hozott létre, aminek képzési helyei csúcstechnológiás körülményeket biztosítanak és az ország teljes területét lefedik.

Így nem csak a főváros közelében, de az agglomeráción kívül élők is napi többórás utazás és költözés nélkül szerezhetik meg mixer vagy barista szakképesítésüket.

2. Személyre szabható rugalmas tanrend

A Best Mixer rugalmas tanrendjével is segíti a pályakezdő és pályaváltó fiatalokat. A képzések időpontjai nincsenek előre rögzítve, ezért egy közös egyeztetés során a tanórák időpontja és napja is személyre szabható. Ez több szempontból is hatalmas előnynek számít. Precíz logisztika mentén akár három hét is elég a suli elvégzéséhez, de egy meglévő munka mellett is marad idő a tanulásra.

bestmixer-03

Kép forrása: Freepik.com

3. Külföldi karrier lehetősége

Nagyon fontos, hogy a Best Mixer bizonyítványok a világ minden táján megállják a helyüket – nemzetközileg is akkreditálva vannak. Ennek köszönhetően mixerként és baristaként sem kell attól tartanunk, hogy a megszerzett tudásunk csak az ország határain belül kamatoztatható.

Ez azonban még nem minden! A cég külföldi munkaközvetítéssel is foglalkozik, ami azt jelenti, hogy a sikeres vizsga megszerzésével olyan csodálatos helyeken vethetjük bele a munka világába, mint Ciprus vagy London.

4. Őszinte, hiteles kommunikáció

Végül, de nem utolsó sorban az anyagiakról is érdemes néhány szót ejtenünk. A Best Mixer nem árul zsákbamacskát, őszintén kommunikálja képzései árát. A weboldalon feltüntetett díjak magukba foglalják a csúcstechnológiás környezet biztosítását, a szükséges alapfelszerelést, a tankönyveket és bizonyos esetekben még néhány kiegészítő tréninget is.

Egy képzést fizetsz, két szakmát kapsz!

A Best Mixer képzések ár-érték arányban is felrakják az i-re a pontot. Kombinált tanfolyamcsomagokat is kínálnak, aminek köszönhetően egy képzés keretein belül kettő, de akár három szakmát is szerezhetünk. 

Nézz szét még ma a Best Mixer ajánlatai között!

Képek forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom