csapatépítés

Borban az igazság, tartja a mondás elég szűkszavúan, hiszen annyi minden van még a borban: nyugalom, bölcsesség, barátság, és még hosszan sorolhatnánk.

Ezek után nem meglepő, hogy egy olyan esemény, amin ez a különleges ital a főszereplő, csakis remek élmény lehet, főleg, ha a közös kóstolgatást izgalmas feladatok és elgondolkodtató kérdések gazdagítják.

A Lame tasting borkóstoló játék alatt több különböző bort kell végigkóstolni, de izgalomra semmi ok, nem az a cél, hogy a résztvevők közül bárki is a detoxikálóban kössön ki a végén!

A felkészült sommelier mester jó esetben nemcsak a borok megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem egy nagyon is komplex, ismeretekkel gazdagító élményről, mely remek szórakozást kínál mind az érzékszerveknek, mind a (csapat)szellemnek!

Miért jó választás?

A Stepout games borkóstolása egyedülálló szórakozást nyújt nemcsak a bor szerelmeseinek, hanem mindenkinek, akik egy különleges élményre vágynak. Az esemény során a csapat minden tagja folyamatosan játékban van, és a borok élvezete mellett azon ügyködik, hogy minél több pontot gyűjtsön, és ezzel hozzájáruljon a csapata győzelméhez.

A vicces, érdekes és a bevonódást természetes módon segítő Lame tasting borkóstolás egy világon egyedülálló lehetőség a csapatépítésre! Ha belevágsz ebbe a remek kalandba, biztos lehetsz benne, hogy újszerű élménnyel fogja gazdagítani a rendezvényed hangulatát, de önálló eseményként is kiválóan megállja a helyét.

Hogyan játsszuk?

Mielőtt nekikezdenél a kóstolásnak, a résztvevőkből csapatokat kell kialakítani. A játékos feladatok, és kérdések minden esetben az aktuálisan kóstolt borhoz kapcsolódnak. A helyesen megoldott feladatokért, jó válaszokért a játékmester pontokat oszt, és – mily meglepő – a legtöbb pontot szerző csapat győz, de a többiek is élményekkel gazdagodnak.

Online is játszható

Bár szerencsére jó ideje már ismét szabad a tánc, boldogan gyűlhetünk össze személyesen is, korlátozások nélkül, viszont rohanó világunkban, főleg nagyobb cégek esetében, nem könnyű az együtt dolgozó kollégákat fizikailag is egy térbe terelni.

Azt gondolhatnánk, hogy ilyen esetekben le kell mondani a borkóstolásról, pedig már van megoldás arra is, hogy ezt a remek szórakozást a virtuális térben élvezzétek, persze úgy, hogy a borokat közben nemcsak a képernyőn lehet megcsodálni. Nem kell más, csak jó szervezés, és némi előkészület.

A hagyományos formátumhoz képest annyi változik, hogy a játékot szervező cég a résztvevőknek az esemény előtti napokban eljuttatja a játékhoz szükséges kelléket, ami esetünkben egy minőségi borválogatást jelent.

Aztán a dolog úgy működik, mint egy hagyományos meeting, a résztvevők csatlakoznak az online szobához, ahol a játékvezető, és a sommelier beavat mindenkit a játék menetébe. Az élmény szinte ugyanaz, hiszen az interneten kívül a bor is segít a zavartalan kommunikáció fenntartásában.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom