kerti biokandalló fal

Az otthonunk és kertünk kialakításánál a fő szempont, hogy olyan hangulatot teremtsünk személyes terünkben, amelyben otthonosan és jól érezhetjük magunkat.

Ehhez rengeteg különféle kiegészítő áll a rendelkezésünkre, amelyek közül egy kevésbé elterjedt megoldást mutatunk most be, a biokandallók személyében.

A biokandallók otthonunkban és kertünkben egyaránt meghitt hangulatot varázsolhatnak. A biokandallók több típusa is elérhető a szabadonálló biokandallóktól, a falra akasztható kandallókon át, egészen a falba építhető vagy, másnéven biokandalló falakig.

szabadon álló biokandalló

Kép forrása: Shutterstock.com

A szabadonálló biokandallókkal a valódi lángok különleges élményét csempészhetjük kertünkbe, de akár egy egyedi biokandalló fallal is feldobhatjuk teraszunkat.

A szabadonálló biokandallóknak megvan az az előnyük is, hogy bármikor bárhova áthelyezhetjük, így, ha kedvünk tartja a kertünkön kívül élvezhetjük nappalinkban, hálónkban is egyaránt.

A biokandallók adják vissza leginkább egy valódi kandalló hangulatát, hiszen ez az egyetlen olyan alternatíva a valódi kandalló helyettesítésére, amelyben valódi lángokat kapunk.

kerti biokandalló

Kép forrása: Shutterstock.com

A falba építhető és falra akasztható biokandallók beltéri használatra is tökéletesen alkalmasak. Komplett kandalló falakat is építhetünk, olyan egyéb kiegészítőkkel, mint média center, LCD TV, házimozi, vagy bármilyen egyéb a nappaliban vagy hálószobában használatos eszköz.

A biokandallók beépítése illetve a kandalló falak megalkotása könnyen, akár két három nap alatt is megoldható komolyabb szaktudás nélkül.

biokandalló kertbe

Kép forrása: Shutterstock.com

A beépítési munkálatokhoz nincs szükség bontásra, alapvető szárazépítési műveletekkel könnyedén megoldható, akár utólag is.

A biokandallók kinézetét otthonunk vagy kertünk hangulatához igazíthatjuk az acéllemez és a hátfal üveg egyedi színezésével.

Varázsoljon meghitt hangulatot kertjébe vagy otthonába egyedi tervezésű biokandallókkal.

Képek forrása: Shutterstock.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert