api bioxal erista

Ma már számos olyan méhészeti gyógyszer létezik mint az Api Bioxal, amelynek nem csupán a hatékonysága kiemelkedően magas, de a biztonság érzését nyújtja és nincs negatív hatással a méhekre és a mézre. Az Api Go és Api Herb hasonlóan népszerű termékek e téren, ami természetesen nem véletlen. Lássuk, mit érdemes tudni róluk!

Api Bioxal

Az Api bioxal egy törzskönyvezett, oxálsav hatóanyagú termék, amely a természetes hatóanyagokon kívül nem tartalmaz mást. Mivel összetételének hála folyamatos használat mellett sem szokik hozzá a méhek szervezete, nem alakít ki rezisztenciát sem.

Ráadásul kiemelkedően magas, 96% feletti hatékonyságot nyújt. Fontos hangsúlyozni továbbá, hogy egy teljesen biztonságos méhészeti gyógyszerről van szó, amely semmilyen káros mellékhatást nem okoz sem a méhek, sem a méhész, sem pedig a készülő méz szempontjából.

Mindezeken felül a varroa atkák ellen is nagyon hatékony az Api Bioxal.

Api Go

Az Api Go szintén csak természetes alapanyagokat tartalmaz, ezek együttes hatása pedig a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja. Ez pedig nagy mértékben képes befolyásolni az adott méhészet teljesítményét is.

api bioxal erista

Ugyanis nem csupán általánosan jó egészségi állapotot biztosít a méhek számára az Api Go, de megteremti a nem ideális feltételeket a patogének fejlődésének is. Ráadásul bár az ősz és a tavasz a kiemelt időszak a használata szempontjából, ennek ellenére bármikor bevethető.

Api Herb

Az Api Herb szintén egy olyan méhészeti gyógyszer, amely természetesen anyagokból készül. Ennek köszönhetően például a nozémával érintett méhek kondícióját javítja, megkönnyíti a beteleltetést, de hatalmas segítséget jelent egy állategészségügyi kezelést követő időszakban is.

Főként az állomány jó egészségi állapotának helyreállítását célozza, amelynek hála a méhek egészségesebbek és jobban ellenállnak a megbetegedéseknek. Vagyis a megelőzésben és a betegség leküzdésében egyaránt komoly szerepe van ennek az Api Herb készítménynek.

Vagyis a fent említett mindhárom készítmény nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a kaptárakban egészséges, megfelelően fejlődő, erős immunrendszerű méhek éljenek.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom