kishaszongépjármű

Egy igazán jól megválasztott kishaszongépjármű elképesztően sok terhet képes levenni a munkavállalók válláról, megalapozva ezzel a gyors, hatékony, ugyanakkor pontos és precíz munkavégzést. Az pedig elképesztően nagy előny, hogy ilyen sokféle típus közül van lehetőség válogatni, így ugyanis mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább megfelelő verziót.

Sokféle kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű amellett, hogy igen nagy terheket bír el, ez semmilyen hatással nincs sem a tapadásra, sem pedig az úttartásra a szállítás során. Ezen felül a motorhoz, valamint a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

A motor pedig 1500 cm3 hengerűrtartalmú, négyhengeres soros kialakítással, kettős felső vezérműtengely-elosztással és közvetett elektronikus befecskendezéssel. Rövid- és hosszú hatótávú változatok érhetők el a naponta megtett közlekedési távolság mértékétől függően.

Mivel egy kishaszongépjármű egy igen komoly flottát lefedő fogalom, elképesztően széles a választék. Ugyanis a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla- vagy duplakerekes hátsó tengelyekkel is probléma nélkül kombinálhatók, így ennek köszönhetően pedig csaknem 1400 különböző változat közül lehet választani.

Platós kisteherautó

kishaszongépjármű

Egy nagy teherbírású és praktikus kialakítású platós kisteherautó igen komoly előnyökkel bír. Azon felül ugyanis, hogy az alumínium lehajtható oldalfalak megkönnyítik a le-és felpakolást, a rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti.

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is.

Alvázas kisteherautó

Az alvázas kisteherautók pedig olyan átalakításokra képesek, amelyek elképesztően praktikussá teszik őket. Egy ilyen kishaszongépjármű négy különböző felszereltségi szintet kínál, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál.

Mindez pedig korántsem minden, ugyanis az alvázas kisteherautók és a platós kisteherautó kategória messze nem fedi le, amit a kishaszongépjármű fogalma lefed. Éppen ezért érdemes alaposan elveszni a kínálatban annak érdekében, hogy minden szempontból a megfelelő járgányt tudhassuk magunkénak.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom