tapéta

A legtöbb esetben, akár ruháról, akár bútorról, akár ékszerekről van szó, egy-egy kollekción belül nagyon hasonló darabokat találunk, sőt, legtöbbször egyetlen stílus köré csoportosul az összes kiegészítő.

Ilyenkor vagy azt érezzük, hogy ezt a tervezők bizony nekünk alkották, vagy éppen ellenkezőleg, biztosak vagyunk abban, hogy semmilyen körülmények között nem viselnénk el az adott színt vagy mintát akár magunkon, akár az otthonunkban.

Ugye, te magad is hasonlóan vélekedsz a kollekciókról? Ha igen, akkor legfőbb ideje újradefiniálni a gondolataidat! Mai cikkünkkel segítünk benne!

Ahol mindenki megtalálja a magának valót!

A Wallmaxx Tapéta Webáruház Jubileum kollekciója olyan, mintha minden létező lakberendezési stílus megszületéséről megemlékezne, hogy méltó módon ünnepelje meg a világra jöttüket.

Így aztán a kellemes természetes színekkel bátran turbózhatod a skandináv jellegű otthonodat, az absztrakt vagy geometriai mintákkal a modern minimalista, loft vagy indusztriális jellegű házakban és lakásokban érdemes kísérletezni.

Persze a virágminták is megtalálhatóak, így akár a nosztalgikus vintage vagy a romantikus shabby chic hívei is megtalálják a maguknak valót a Marburg Jubileum elnevezésű kollekciójában.

Természetesen mindegyik stílus esetében többféle színvilág felé indulhatsz el, így akár a hidegebb, akár a melegebb színek vonzanak, megtalálod majd a számításodat.

Az sem baj, ha ragaszkodsz az eleganciához!

Persze nem csupán az újabban felkapott stílusok lelkes követői örülhetnek, hiszen a webáruház nem feledkezett meg azokról sem, akik a régi értékeket tartják követendő példának. A kollekció ugyanis bőségesen tartalmaz olyan elegáns darabokat is, amelyek bármilyen klasszikus stílusú otthonban pazarul mutatnak majd.

Még mielőtt azonban azt hinnéd, hogy ez csupán az idősek világa, érdemes vetni egy pillantást a kategória sikkes és ízléses darabjaira, amelyek akár a fiatalok első fészkében is épp úgy megállják a helyüket, mint a nyugdíjas értelmiségiek otthonában.

Ne légy megalkuvó!

Ahogy végignézed a Wallmaxx Tapéta Webáruház teljes kínálatát, látni fogod, hogy egészen biztosan nem lesz szükséged arra, hogy kompromisszumot köss! Itt ugyanis valóban minden lakberendezési irányzat elkötelezett híve megtalálja azt a tapétát, amit nyugodt szívvel helyez aztán fel a falára.

Ha nem is egy életen át, de éveken át egészen biztosan nézned kell majd a kiválasztott darabot, így semmiképpen se menj bele kompromisszumba, ne elégedj meg félmegoldásokkal.

Ahhoz ugyanis, hogy megtaláld a tökéletes darabot, csak időre lesz szükséged, méghozzá ahhoz, hogy a fentebb említett webáruház teljes kínálatát átbogarászd. Ha ezt megteszed, garantáltan rá fogsz bukkanni álmaid tapétájára.

Szánd hát rá az időt, hiszen az otthonod komfortja, valamint a te kényelmed múlik rajta!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom