tábor peopleteam

Biztosan te is láttad a híradásokban a Tiszán hömpölygő műanyagpalack-áradatot vagy a habzó Dunát. Nem feltétlenül kell ennek így lennie, minden egyes ember sokat tehet a környezetért.

Ezzel a gondolattal nem vagy egyedül, erről megbizonyosodhatsz a PEOPLE TEAM KUTATÓK+KALANDOROK táborában. Az elnevezés több témát takar, akár többet is választhatsz.

Természettudomány testközelből

A természetet VR-szemüvegben is lehet szemlélni, csak nem érdemes. Sokkal jobb, ha kipattansz a fotelből, és bevállalsz egy vagy két hét zöld tábort: távoli földrészekről, fáraókról, idegen tájakról és kultúrákról tudhatsz meg új dolgokat. De gyűjthetsz rovarokat, létrehozhatsz egy igazi vulkánkitörést, kísérletezhetsz, éjjelente pedig profi csillagász segítségével kémlelheted az égboltot.

Jurassic park a lábad alatt?

Már sokszor elképzelted, hogy milyen lenne, ha találnál egy dínófogat vagy egy arannyal teli kincsesládát? A PT régésztáborában megadhatod magadnak az esélyt. Igazi ásatásra visznek el, ahol a Kecskemét környéki több ezer éves kultúrák feltárásában segédkezhetsz, de szerepel a programban bronzkori ékszerek készítése, és múzeumlátogatás is.

Víz, víz, tiszta víz

A Földet nem csak a következő generációknak kell megmentenünk, hanem saját magunknak is. A természet pusztulása egyre gyorsuló folyamat, és ha nem teszünk semmi, akár már 10-20 év múlva is visszafordíthatatlanul megváltozhat a világunk.

Magyarország vizekben a világ egyik leggazdagabb országa, mindenképpen vigyáznunk kell rá. Az Ocean Cleanup mintájára már vannak itthoni kezdeményezések is folyóink megtisztítására.

Egy csapatban a sztárokkal

Tudtad, hogy számos hollywoodi híresség is szívén viseli a Föld sorsát? Leonardo di Caprio például alapítványt hozott létre a környezet védelméért. Sőt, a 2016-os Oscar-díj átadóján is megemlítette ennek fontosságát. Bratt Pitt és Angelina Jolie az ivóvíz készletek és az esőerdők megmentéséért szállt síkra.

Ha te is hasonlóan gondolkodsz, és fontos neked a Föld védelme, csatlakozz a csapathoz! Ehhez a legjobb kezdés a PEOPLE TEAM nyári tábora. Zöld lobogót fel!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Mozaik