okosóra

Az idősebb generációk még bizonyára emlékeznek azokra az időkre, amikor is egy karóra vásárlása nagy pillanatnak számított. No nemcsak az ára miatt, hanem azért is, mert önmaga a karóra egy az egyben volt egy kerek egész termék, a számlapjával, a kialakításával, a színeivel és az óraszíjjal együtt.

Az óraszíj fontossága

Régen az óraszíj részét képezte a karórának, és kiválasztása épp olyan fontos volt, mint maga a számlap. Ha valakinek nem tetszett az óraszíj, nem tudta megvenni csak az órát és fordítva.

Régebben az emberek csak kényszerből cseréltek óraszíjat. Amikor a régi elszakadt, eltörött vagy elkopott, akkor kénytelenek voltak elmenni az órásmesterhez, aki vagy megjavította vagy volt nála lehetőség egy új szíj megvásárlására, amit egyből fel is szerelt az órára. Ezt az óraszíjat utána megint nem lehetett már leszedni vagy lecserélni.

Az okosórák megjelenése, és ami utána jön

Az utóbbi évek nagy változásait hozta magával először az okostelefonok, majd ezzel párhuzamosak az okosórák, okoskarkötők megjelenése. Ez utóbbi termékkategóriákkal egyidőben jött meg az igény azon szolgáltatásra, hogy ne “egybeöntött” eszközök legyenek ezek, hanem végre lehessen cserélni az okosórák és -karkötők szíjait.

A pótszíjak használata lehetővé teszi viselője számára, hogy a kedvencként kiválasztott óraszámlapot ne csak egy alkalomra lehessen felvenni, hanem tetszőleges pótszíjakkal kiegészítve, szinte bárhol viselhető legyen.

Változatos kínálat

A hellowatch.hu univerzális bőr pótszíj választéka rendkívül széleskörű. Kaphatóak a hagyományos bőr pótszíjak, amelyek különféle barna, illetve fekete színben ismertek. Ez ajánlott olyanoknak, akik megszokták már, hogy több éve, évtizede ezt a régi típusú, konzervatívabb színvilágú óraszíjat viselik.

A leguniverzálisabbak a számtalan színben kapható bőr pótszíjak, amelyek bármilyen alkalomra hordhatók és bármilyen ruhához viselhetők.

Keskeny, elegáns kialakítása, finom eleganciája révén rendkívül kényelmes és örömteli viseletet fog biztosítani tulajdonosának. A halvány rózsaszíntől a mélykékig tényleg nagyon sok színből tudunk választani.

A prémium kategóriát képviselik az exkluzív bőr pótszíjak, érdemes ezeket az termékeket is átböngészni.

Könnyű cserélhetőség

Ma már iparági sztenderd méretek vannak, így beszélhetünk szabványos méretű óraszíjakról, amelyek egymással és a kompatibilis házméretű órákkal is felszerelhetőek. Már arra is van egységes megoldás, hogy a szíjak könnyűszerrel cserélhetők legyenek otthoni környezetben is.

Így szó sincs róla, hogy órásmester segítségére lenne szükség e művelethez, sőt a legtöbb esetben még szerszám sem szükséges egy-egy csere kivitelezéséhez, és az egész művelet pillanatok alatt elvégezhető.

A legelterjedtebb méretek a 20 és 22 milliméter széles szíjak. Vásárlás előtt tanácsos ellenőrizni, hogy az óra melyik mérettel kompatibilis. További információkért bátran látogass el a hellowatch.hu webshopba!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom