kád

Ha kádat szeretnénk vásárolni új vagy éppen felújítás alatt álló fürdőszobánkba, akkor könnyű elveszni a rengeteg különböző típus, forma és modell között. A helyiség mérete és adottságai sokszor leszűkítik a lehetőségeinket, van amikor egy egyszerű, könnyen beépíthető, visszafogott méretű darab a megfelelő választás.

Az M-Acryl egyenes kádjai tökéletes megoldást jelentenek ebben az esetben, hiszen prémium minőséget, elegáns formatervezést és egyszerű használatba vételt kapunk elérhető áron.

A legelterjedtebb kádtípus

Az egyenes kádak töretlen népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, hiszen helytakarékosak, és beszerelése is ennek a típusnak a legegyszerűbb. A lényegük, hogy a kinti oldalai és élei teljesen egyenesek, szögletesek, így a falhoz való illesztésük mindenféle fennakadás nélkül, gyorsan és kényelmesen megoldható.

Természetesen akad olyan helyzet, amikor nem ez a típus a legmegfelelőbb választás, hiszen – ugyan kis területet foglal el a fürdőből –, de hosszúkás kialakítása miatt nagy falfelületet vesz el, ami problémát okozhat a bútorok elhelyezésénél egy kisebb helyiség esetén.

Az egyenes kádak népszerűségének egyik kényelmi oka abban keresendő, hogy jellemzően ezek a típusok elérhetőek a legnagyobb hosszúságban, ami igazán kényelmes alternatívát jelent magasabb emberek számára is, ha szeretnék kinyújtóztatni testüket egy pihentető fürdőzés során.

Mira Slim

Az M-Acryl kínálatában elérhető Mira Slim kád az egyenes kádak között is kiemelkedően népszerű darab. A kialakítás során a tervezők az egyszerűséget célozták meg. A gyártó neve garanciát jelent a legmagasabb minőségre, emellett itt a hangsúly a letisztult formákra, kecses vonalvezetésre és az elegáns részletekre helyeződött.

Belső kialakítása rendkívül praktikus. Aszimmetrikus belső rész jellemzi, a fenék részen szélesebb, a lábrészen az oldalfalak pedig egyenes vonalvezetésűek, így kényelmesen ki tudjuk benne nyújtani végtagjainkat. A Mira termékcsalád legnagyobb tagja 180 centiméteres hosszúságával szintén ezt a kényelmet szolgálja a magasabb vásárlók számára is.

Prémiumminőség elérhető áron

Az akrilból készült modellek időt állóak, magasfényű, antibakteriális felülettel rendelkeznek, ami nem sárgul be az idő múlásával, és a kórokozók megtelepedésétől sem kell tartanunk.

A magas minőség mellett kedvező árakkal találkozhatunk az egyenes kádak esetén, ami részben az egyszerű formatervezésnek köszönhető. További faktor lehet az alacsonyabb ár kialakulásában a termék népszerűsége, hiszen minél nagyobb mennyiség kerül legyártásra, annál kisebb az egy darabra jutó előállítási költség.

Amennyiben egy régóta forgalomban lévő modellről van szó, az szintén kedvezően hat az árszabásra, hiszen a gyártó rendelkezik a megfelelő tapasztalattal az előállítás során, és mostanra sikerült kiküszöbölnie a hibákat.

Emiatt ne bizonytalanítson el minket az alacsonyabb ár, mert az nem kell, hogy magában hordozza a silányabb minőséget.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom