elektronikus fizetési megoldások

Egy vállalkozás indításához kell egy jó ötlet, amellyel piaci rést találsz az adott iparágban, azonban ez még nem elég a sikerhez. A vállalkozás megvalósításához és hosszú távú üzemeltetéséhez nagyon sok egyéb tényező is szükséges, ilyen például a bankkártya-elfogadási lehetőség megteremtése.

Kell-e a zöldségesnek bankkártya-elfogadási megoldás?

Egy kis üzletnek is fontos a bankkártya-elfogadás lehetővé tétele, hiszen 2021. január 1-je óta törvény kötelezi az online pénztárgépet használó cégeket erre. Ezen túlmenően azért is fontos, mert a vásárlók igénylik ezt. Ma már minden munkáltató bankszámlára utalja az alkalmazottak fizetését.

A számláról történő készpénzfelvétel pedig költségekkel jár, amit a vásárlók szívesen megspórolnak. Erre tökéletesen alkalmas módszer a bankkártyával történő fizetés, amit a BizPay szolgáltatásai révén biztonságosan megvalósíthatsz.

Ha tehát a zöldséges üzletedben gördülékeny az online fizetés, az ügyfeleid elégedettek lesznek, és szívesen vásárolják meg minden nap nálad a zöldségeket, gyümölcsöket és egyéb élelmiszereket.

Milyen bankkártya-elfogadási megoldás passzol egy kis üzlethez?

A bankkártya-elfogadási módot a vállalkozásod pénzügyi jellemzőihez célszerű igazítani. Ha az üzletedben történik a fizetés, akkor az asztali (LAN-on) terminál jó választás lehet a számodra, amelyhez igényelhetsz PIN-padot is.

Ezzel a megoldással az összes ismert kártyatársaság kártyájával fizethet nálad a vevő, sőt a terminál elfogadja a SZÉP Kártyát is. A terminál összeköthető a pénztárgéppel és a leggyakrabban használt kasszarendszerekkel.

Ha külföldi vásárlóid is vannak, ők is kényelmesen tudnak fizetni a külföldi kártyájukkal, hiszen a dinamikus devizaváltás funkció ezt lehetővé teszi. Ebben az esetben a terminál a fizetendő összeget megjeleníti az ügyfél számlája mögötti devizanemben is, így a vevő választhat, hogy melyik pénznemben szeretne fizetni.

Az asztali terminál mindig rendelkezésre áll. Amennyiben a vállalkozásodnak több EU-s bankszámlája van, az elszámolt összeget bármelyikre kérheted, szinte bármilyen devizanemben.

Tape on Mobile, ha házhoz is szállítod az árut

Ha a vállalkozásod házhoz szállítással is foglalkozik, akkor a Tap on Mobile szolgáltatás lesz számodra az ideális. Ebben az esetben egy okoseszközre lesz szükséged, amelyre feltelepítik ezt az alkalmazást. Így okostelefonnal vagy táblagéppel a vásárlás helyszínén, földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül tudnak az ügyfeleid bankkártyával fizetni.

Az alkalmazás felismeri az összes ismert kártyatársaság által kibocsátott bankkártyát, viszont csak olyan eszközre telepíthető, amely Android 8.0-val, vagy ennél újabb verzióval, valamint NFC-vel rendelkezik. Az alkalmazás nyitott API-ja lehetővé teszi a más rendszerekkel való integrációt is.

Tehát keresd meg az induló vállalkozásod igényeinek megfelelő bankkártya-elfogadási megoldást, és azzal a szolgáltatóval köss szerződést, aki mindezt megbízható módon biztosítja.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom