ékszer

Az esküvő napján minden menyasszony szeretne tökéletesen kinézni. Az esküvői ékszerek nélkülözhetetlen kellékei az eseménynek, hiszen ezek lesznek azok a kiegészítők, ami által az ara ragyogni fog a nagy napon.

Válasszunk a ruhához illő esküvői ékszereket!

A házasságkötés napja egy nő életében mindig az egyik legfontosabb esemény, ezért nem is csoda, ha szeretnének tökéletesen kinézni. A Juta Óra-Ékszer ékszereinek kínálatában rengeteg olyan darab közül válogathatnak a hölgyek, amelyekkel garantáltan gyönyörűnek érzik magukat a jeles alkalmon.

Egy jól megválasztott fülbevaló, nyakék vagy karkötő mindig tovább emeli a menyasszonyi ruha fényét, és egy kis extra csillogást biztosít.

Amikor ékszert választunk az esküvőre, az egyik legfontosabb kritérium, hogy a kiegészítők harmonizáljanak a ruhával. Figyeljünk oda arra, hogy ne essünk túlzásokba a méreteket illetően, illetve arra is, hogy jó minőségű legyen a darab.

A minőségi modellekkel elkerülhetjük a kellemetlenségeket. Senki sem örülne annak, ha a szertartás kellős közepén potyognának le róla az ékszerek.

Az ezüst vagy az arany mellett döntsünk?

Azt, hogy milyen színű esküvői ékszerek mellett tegyük le a voksunkat, a ruha színe határozza meg. A hófehér menyasszonyi ruhához a hűvösebb tónusú ezüst ékszerek ajánlottak, míg az arany ékszerek inkább az ekrü, pezsgőszínű, elefántcsontszínű vagy tört-fehér ruhákhoz passzolnak jobban.

Az arany nyilván egy drágább megoldás és azok számára javasolt, akiknek ez belefér a költségvetésbe, az ezüst egy könnyebben elérhető, jóval pénztárcabarátabb megoldást kínál.

Ahhoz, hogy a látvány tökéletes legyen, a ruha és a kiegészítők stílusának egyeznie kell. Ha egy finomabb díszítésű ruhában vonulunk az oltár elé, akkor a fülbevaló jobb, ha egyszerű.

A glam stílus képviselői pedig nyugodt szívvel választhatnak maguknak hatalmas csokrot és extravagáns, logó ékszereket. A karkötőkből mindenképpen a finomabb, láncos változatok javasoltak.

Törekedjünk a tökéletes dekoltázsra

Az anyagok és a színek kombinációjára szigorúan vett előírás nincsen, így lényegében mindenki a maga stílusához illően tud választani. A dekoltázsra azonban vannak olyan szabályok, amikre érdemes tekintettel lenni. A “V” kivágáshoz érdemes olyan nyakláncot felvenni, amely “Y”-ban követi a nyak vonalát.

A gombolt dekoltázs nem kívánja a nyak díszítését, inkább hosszú fülbevalót és egy stílusos karkötőt válasszunk. A kerek nyakkivágáshoz a rövid nyakláncok illenek, míg az egyenes csónaknyakú ruhákhoz a vaskos nyakékszerek passzolnak.

Előfordulnak olyan különleges ruhadarabok, amelyek csak nagyon kicsi nyakkivágással rendelkeznek, az ilyen esetekben érdemes inkább egy nagyobb fülbevalót választani.

Az esküvői ékszerek tárháza szinte végtelen, így bármilyen modelleket is válogatunk össze a nagy napra, a lényeg, hogy jól érezzük bennük magunkat. Az esztétikumon túl az elsődleges szempont, hogy kényelmes legyen a szett, és ne akadjon bele a ruhába, így igazán boldogan tölthetjük el ezt a napot.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom