ékszer

A tavalyi évben szinte biztosan megúsztad az ilyen gondokat, hiszen a járvány ellehetetlenítette az esküvők és a lagzik megszervezését, megtartását. Ám ami késik, nem múlik.

Rengeteg pár pótolja be idén vagy jövőre az elhalasztott esküvőjét, és lehet, hogy egy szezonon belül több esküvőn és lakodalmon is részt fogsz venni. Felkészülten várod a meghívókat?

Tudod, hogy mit és mivel fogsz viselni? Legalább gondolatban összeállítottad a tökéletes esküvői szettedet, amellyel megtiszteled a friss házasokat, ugyanakkor nem vonod el a figyelmet róluk?

Az Ékszerkirály kínálatában számos olyan ékszert fogsz találni, amely alkalomhoz illően öltöztet, és finoman kiemeli a szépséged.

Esküvői etikett

Nem sok íratlan szabály van az esküvői szetteket illetően, így nem lesz nehéz dolgod!

Amire mindenképpen figyelj, hogy ne talpig fehérben érkezz, sőt, ha lehet, kerüld ezt a színt! A nyári lagzik előnye, hogy a forró nyári estéken bármilyen színkavalkád megengedett és illő.

Ha a színnel megvagy, akkor már csak arra kell figyelni, hogy a jó ízlés határain belül maradj. Nincs annál kellemetlenebb egy esküvői ceremónián és az azt követő ünnepségen, mint amikor valamelyik vendég túl sokat enged láttatni, ezzel akarva-akaratlanul is odavonzva a tekinteteket.

Ízlések és pofonok

Természetesen ezzel nem azt mondjuk, hogy állig begombolkozva maximum bokát villants, de fontos fejben tartani ruhaválasztásnál, hogy nem te leszel az est fénypontja.

Ha szeretnéd, hogy megragadd a tekinteteket, ha szeretnél jó benyomást tenni másokra, és szeretnéd a jelenléteddel emelni az est fényét, tedd meg szolid ruhával és hozzá illő arany vagy ezüst ékszerekkel, melyek kiemelik szépséged, és bámulatos összhatást érnek el.

Egy-egy jól megválasztott ékszer, akár nyaklánc, akár karkötő, akár fülbevaló a legegyszerűbb ruhából is nagyszerűt tud varázsolni!

Fontos, hogy mindig a saját ízlésednek megfelelő szettet válassz, mert ahhoz, hogy jól érezd magad a lagzin, elengedhetetlen, hogy jól érezd magad a bőrödben is!

Keresd meg a tökéletes ékszert az Ékszerkirálynál, hogy csodásan és felkészülten várd az esküvői szezont!

Csakis komfortosan és önazonosan!

Mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni egy-egy ceremónia és ünneplés előtt. Ilyenkor ellátogatunk fodrászhoz, kozmetikushoz, vásárolunk rengeteg új ruhadarabot. És sokszor megfeledkezünk a lényegről: nem kell, hogy mások legyünk, mint akik igazából vagyunk.

Legyünk szépek, adjuk meg az eseménynek járó tiszteletet pazar ruhakölteményekkel és ékszerekkel, de csak addig menjünk el, ameddig ez nekünk jólesik. Az ara és a vőlegény pontosan ismernek minket, azért is kaptunk meghívót.

A legjobb, amit tehetünk, hogy komfortérzetünket növelve csökkentjük az ő idegességüket, jókedvünkkel emlékezetessé tesszük életük nagy napját, és igényesen összeállított szettünkben mosolyogva a fényképeken örök emléket állítunk házasságkötésüknek!

Élvezetes készülődést!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom