fűthető mellény

Egyre több fűthető ruhadarab kerül a piacra, így manapság már semmi sem állíthat meg bennünket abban, hogy hidegebb időben, hosszabb ideig tartózkodjunk szabad levegőn.

A fűthető mellényeket legtöbb esetben vadászok, horgászok, erdészek, esetleg erdei munkások alkalmazzák, hiszen olyan beépített fűtési rendszerrel rendelkeznek, amelyek melegen tartják az embert.

Ezek a darabok a hideg és téli időjárásban is megállják a helyüket, ugyanis elektromos fűtőelemekkel egészítik ki őket, amelyek biztosítják a test körüli megfelelő hőmérsékletet.

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy miért éri meg fűthető mellényeket alkalmazni a mindennapok során.

Mit érdemes tudni a fűthető mellényekről?

A Katonadolog Webáruház fűthető mellényei kapcsán elmondható, hogy a ruhadarabokat több fűtési funkcióval gyártják, ennek köszönhetően pedig bármikor személyre szabottan állíthatjuk be a melegséget. Nagy előnyük, hogy a szintek közötti váltás igen egyszerű, hiszen csupán egyetlen gombnyomásra van szükség.

A mellények szinte minden időjárási körülmények között megállják a helyüket, így akár esős őszi napról van szó, akár havas téli éjszakáról, ezek az eszközök sokszor menthetik meg az életünket.

A fűtési rendszerrel kapcsolatban nem árt tudni, hogy vagy elemes, vagy pedig akkumulátoros verzióban készülnek, amit a gyártók magában a mellény belsejében helyeznek el. Utóbbiakat bármikor újra tudjuk tölteni, emellett jóval tovább bírják egy feltöltéssel, ráadásul maga a rendszer is jobban bírja a strapát.

A tervezők a kialakításnál ügyeltek arra, hogy az elektromos rendszerben semmi se okozzon kárt, így biztonságosan elrejtették azt a mellény belsejében.

Mikor jön jól egy fűthető mellény?

A Thermo Soles modellje egy 3 fűtési zónával és fokozattal ellátott kényelmes viselet. A mellény öt órán keresztül biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, így kiváló megoldás magaslesen vagy a hosszú esős őszi napokon egyaránt.

A lélegző anyagnak köszönhetően nyugodtan felvehetjük kabát vagy dzseki alá, de még a motoros ruha sem okoz problémát. A melegítőpanel a mellény hátsó részében kapott helyet, ami pedig az üzemváltó gombot illeti, ez a bal oldali zseb külső részére került.

A mellény remek választás kültéri programok, szabadtéri tevékenységek során, de viselhetjük síelés, lovaglás vagy éppen vadászat közben is.

Kényelmes megoldást jelent, ha az idő esősre, szelesre, esetleg fagyosra fordul. A ruhadarab segítségével órákon keresztül kellemes melegben lehetünk odakint, akkor is, ha a levegő hőmérséklete már 0 fok alá süllyedt.

További fűthető ruhadarabok a mindennapokra

A gyártók nagy része nemcsak mellényekkel, hanem egyéb ruhákkal is foglalkozik. Az aláöltözetekből, zoknikból, kabátokból szintén léteznek fűthető rendszerrel ellátott darabok, amelyek megkönnyítik a kinti munkát.

A dzsekik hasonlóan működnek, mint a mellények, ezeknek azonban ujjuk is van, ennek köszönhetően pedig az egész felsőtestet melegítik.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom