hozo-hoszigeteles.hu

Tudatosság, energiatakarékosság, környezetvédelem, a havi kiadásaink optimalizálása, ráadásul mindezt úgy, hogy közben kellemesebb lesz az otthonunk klímája, sőt, az épület értéke is jelentős mértékben növekedik?

Mindez igaz a minőségi hőszigetelésre! Ha Önnek is tetszenek ezek a hívószavak, és szívesen fejlesztené energetikai szempontból az otthonát, akkor feltétlenül tartson velünk! Bemutatunk egy kiváló anyagot, amellyel kifejezetten érdemes megismerkedni!

A hőszigeteléssel járó pozitív következmények

Télen alacsonyabb fűtésszámla, nyáron alacsonyabb villanyszámla, mivel a hőmérséklet megtartásával a kinti hőség ellen is kevésbé szorulunk rá a védekezésre, ezért a ventilátorok és klímaberendezések kevesebbet fognak működni, így pedig kevesebb áramot is igényelnek majd.

Az alacsonyabb kiadásokkal egyben nagyobb biztonságban is tudhatjuk magunkat a meredeken emelkedő energiaárak miatt. Otthonunkban kedvezőbb lesz a klíma minden évszakban, és ha úgy alakulna, akkor könnyebben és drágábban lesz értékesíthető az ingatlan.

Mire érdemes odafigyelni, mielőtt belevágunk?

A jó munkát mindig érdemes megtervezni, s legelső körben fontos megismerni a választható szigetelőanyagok jellemző tulajdonságait.

Erre azért van mindenképpen szükség, mert egyrészt a különböző felületeken sem használunk egyforma anyagokat, tehát más szigetelés felel meg a lábazaton és a pincében, megint mást érdemes használni a homlokzatra, ahogy a padló szigetelésekor megint csak más tulajdonságokat, s emiatt anyagokat fogunk ideálisnak gondolni.

Ha ez még nem lenne elég bonyolult, akkor most következzen az, hogy ezek után azt is figyelembe kell venni, hogy az adott felületre milyen anyagok felelnek meg, s ezek miben hasonlítanak egymásra, valamint miben különböznek. Ezután a saját preferenciánkat követve már meghozhatjuk ezt a fontos döntést.

Ismerje meg a grafitos hőszigetelést!

A Hozo hőszigetelés webáruház grafitos hőszigetelése kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Habár alapvetően ebben az esetben is egy polisztirol alapanyagról beszélhetünk, de nagyon fontos különbség, hogy a gyártás során grafit hozzáadásával még hatékonyabb anyagot hoztak létre!

A passzív házaknál is gyakran használt, s azokhoz kifejezetten javasolt a grafitos szigetelés, hiszen a hőszigetelő képessége jóval hatékonyabb, mint a hagyományos polisztirollapoké. Ez pedig azt jelenti, hogy sokkal vékonyabb anyaggal is megvalósíthatjuk ugyanazt a hőmegtartó képességet, mint egyébként.

Kifejezetten remek tulajdonság ez, ha egy épület utólagos hőszigeteléséről van szó, hiszen az ablakoknál és az ajtóknál sokkal kevesebb teret kell elvennünk, mintha egy hagyományos polisztirollappal tennénk. Így sokkal esztétikusabb eredményt érhetünk el.

A grafitos hőszigetelő egyetlen hátránya az, hogy hőérzékeny, ezért a kivitelezést ennek megfelelően gondosan, az állványzatra szerelt takarófólia árnyékolásában kell megvalósítani!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom