Solar Lichterkette

A kellemesebb tavaszi-nyári napok kihagyhatatlan programja a kertbe, vagy a teraszra való kiülés; akár egy reggeli kávét, akár hosszabb programot tervezünk, biztos, hogy a kellemes dekoráció és néhány praktikus kiegészítő egészen más világba varázsol majd minket! A Tchibo webáruház heti ajánlata is ennek jegyében állt össze, így most néhány kattintással szerezhetünk be mindent ahhoz, hogy akár teljesen megújítsuk a kert, vagy a terasz hangulatát!

Kombi Platzsets

Akár 10 személyes asztalt is lefedhetünk a tiszta pamutból készült, szürke alapon fehér levélmintás kültéri asztalterítővel, amely víztaszító kialakításának köszönhetően ideális megoldás akkor, ha könnyen tisztítható megoldást keresünk; a foltok akár nedves kendővel is letörölhetők róla, de mosógépbe is tehetjük, a foltok elleni védelmet pedig rövid ideig tartó vasalással frissíthetjük fel a 150×275 cm-es terítőn.

Ha kisebb körben használnánk a terítőt, akkor érdemes elgondolkodni a 6 személyes (140×180 cm-es), vagy akár a még kisebb, 90×90 cm-es terítő beszerzésén – utóbbi méretnél eltérő színben, hiszen ez a verzió üde zöld színekben pompázik!

Kiránduláshoz is ideális a 18 jégkocka készítéséhez alkalmas ICEBREAKER POP jégkockakészítő, hiszen 3 órán keresztül fagyott állapotban marad benne a jég, ráadásul kifolyásbiztos is, ami akkor jöhet jól, ha hosszabb program esetén marad benne némi víz.

Fagyasztás után pántjainál fogva kell erősen széthúzni ahhoz, hogy elkészüljenek a jégkockák, amelyeket higiénikus módon, közvetlenül a formából juttathatunk a poharakba. Mindemellett a megjelenése is csinos, hiszen esztétikus korall színben érkezik, melyen fehér elemek adnak kontrasztot.

Faltbare Abdeckhaube

A kerek, összehajtható ételfedő háló szintén jól jöhet a kerti programokhoz, hiszen távol tartja az ételtől a különféle rovarokat – legyen szó frissen sült grillhúsról, salátáról, vagy épp desszertről.

Az egyszerűen kifeszíthető, különösen finom szemű eszköz hasznos magassága 15 cm, átmérője pedig nagyjából 35 cm, használaton kívül pedig helytakarékosan, egészen laposra hajtható össze, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja el a szekrényben.

Fliegenwedler

Szintén a rovarok ellen vethető be a forgó rovarriasztó, amely nem az ételek lefedésével tartja távol a hívatlan vendégeket, hanem folyamatosan forgó lapátjaival hessegeti el azokat.

Az elemmel működő, be- és kikapcsoló gombbal is ellátott, halk, stabilan álló készülék 40 cm fesztávolságú lapátjai természetesen olyan, puha műanyagból készültek, aminek köszönhetően a sérülésveszély elkerülése érdekében, emellett vidám, zöld színével a látványa is kellemesen illeszkedik majd az asztal összképébe.

Kinderbecher Set

Kerti programok, de kirándulások során is bevethetők a lezárható pohárszett darabjai! A BPA-mentes műanyagból készült poharakba egyenként nagyjából 380 ml folyadékot tölthetünk, majd a hozzájuk tartozó fedelekkel zárhatjuk le őket.

A fedelekhez pedig szívószál is tartozik, amelyek végét szintén kupakkal lehet lezárni, így ez a szett igazi aduász a rovarok ellen – miközben mind a 6 darab különböző színben pompázik, hogy könnyen megkülönböztethetők legyenek egymástól!

Kombi Glasabdeckhauben

A másfél literes, fedeles Tritan kancsó inkább az otthoni programokhoz jöhet jól, hiszen a rendkívül törésbiztos és hosszú élettartamú, újrahasznosítható, átlátszó tritán anyagból fazettás struktúrájú külső oldalú kancsó készült, amely bár jól záródik, de nem olyan formájú, amit kifejezetten könnyű lenne egy kirándulásra is elvinni.

Az asztalon viszont igazán esztétikusan mutat majd, ráadásul fedelében egy hagyományos és egy szűrővel ellátott nyílás is található, vagyis remek választás, ha gyümölcsdarabokkal is ízesítenénk a benne található üdítőt!

Solar Lichterkette

Hangulatos megvilágításról is gondoskodhatunk a heti ajánlatból válogatva: a napelemes LED-es égősoron 10 fehér, a kültéri LED-es égősoron pedig 12 színes villanykörte biztosítja a kellemes esti fényeket!

A napelemes verzióhoz külön napelem tartozik földbe szúrható nyárssal és sötétedésérzékelő funkcióval, a másik égősor pedig elemmel működtethető, időzítőfunkcióval, amely 6 óra elteltével automatikusan ki-, majd 18 óra elteltével újra bekapcsolja a kék, piros, zöld és narancssárga fényeket.

A teljes kínálat ezúttal is jóval szélesebb, így érdemes alaposan átböngészni, akár dekorációt, akár praktikus kiegészítőket, akár kerti bútort keresünk – biztosan találunk majd valamit, amivel még kellemesebbé tehetjük majd a vidám nyári estéket!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom