fürdőkád

Rengeteg ember követi el azt a hibát, hogy teljesen alapértelmezettnek veszi, hogy a bőre védi őt a környezeti ártalmaktól, és bár láthatatlanul is, de a nap huszonnégy órájában folyamatosan dolgozik.

És bizony van, amikor elfárad. Ilyenkor jelennek meg a fizikai tünetek, mint például a szárazság, súlyosabb esetben ekcéma, gyulladás, fakó arcbőr, ráncosodás.

Ugye te azok közé tartozol, akik igyekeznek mindent megtenni azért, hogy egészséges és szép bőrük legyen? Persze ha teszel is érte, mindig akad még több erőfeszítés vagy tennivaló, amit a saját egészséged érdekében megtehetsz.

Az UDOOR fürdőkádajtó csapata szintén megerősített minket abban, hogy igenis sokat tehetünk a bőrünkért!

A táplálkozás ereje

Talán az első és legfontosabb, amit tehetünk, hogy megpróbálunk minél egészségesebben, minél változatosabban táplálkozni, hiszen a bőrünknek rengeteg sok vitaminra, ásványi anyagra, Omega zsírsavakra van szüksége.

Persze ezeket mind csak táplálkozással nem fogjuk tudni megadni neki, de mégiscsak közelebb járunk a célhoz, ha így teszünk, semmint ha a szervezetünk ellen dolgozva dohányoznánk, rendszeresen alkoholt fogyasztanánk, vagy akár egysíkúan és egészségtelenül táplálkoznánk.

Sokszor egy-egy bőrprobléma orvosolható akár annyival is, hogy egy minimálisat változtatunk az étrendünkben, így akár a bőrhámlás vagy a faggyúmirigy-gyulladás ellen is felvehetjük a harcot némi joghurttal, sajttal vagy hüvelyes növényekkel.

Persze ez csak az első lépés, nézd meg, mit tehetsz még ezen kívül!

Természetes gondoskodás és az ülőfürdő csodája

Talán mondani sem kell, mert egyre erőteljesebb tendenciaként jelenik meg a kozmetikumok terén, hogy mindig a minél természetesebb kozmetikai cikkeket érdemes választanunk.

A túl sok kémiai anyag, az illatanyagok, a szintetikus szerek mind-mind roncsolhatják a bőröd, és bár közülük jó pár rövid távon hozza az eredményeket, és látod a pozitív változást, hosszú távon mégis csökken a hatásfok, és marad a fakó, beteges arcbőr.

Így aztán a második fontos lépés, hogy nagy körültekintéssel válaszd meg a kozmetikumaidat, különösen, ha a lakóhelyeden kemény a víz.

A harmadik dolog, amivel igazán prémium gondoskodásban részesítheted a bőröd, az az ülőfürdő akár fürdősóval, akár gyógynövényekkel, akár növényi olajokkal.

Egy húsz perces ülőfürdő csodákat tesz a bőröddel, ezért ha valamiért korlátozva vagy a mozgásodban, és nem mersz ülőfürdőt venni, akkor mindenképpen érdemes a fürdőkádajtó beszereltetésében gondolkozni.

A kis pénzráfordítással, gyorsan beszerelhető fürdőkádajtó egész sor élményt nyit meg előtted, így mindenképpen tekintsd meg az UDOOR fürdőkádajtó által kínált lehetőségeket!

Csattanj ki az egészségtől!

Neked mi jut eszedbe, ha látsz egy egészségtelen bőrű embert? Ugye nem az, hogy mennyire jól néz ki, és biztosan jól is érzi magát a bőrében?

Nézz a tükörbe, és ha nem tetszik az, amit viszontlátsz, akkor azonnal lépj a tettek mezejére!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom