led profil

A LED egy olyan világítási forma, amely előnyös tulajdonságainak köszönhetően átveszi a hagyományos izzók feletti hatalmat.

Energiatakarékos és költséghatékony működésének köszönhetően nem kérdés, hogy le kell cserélni az eddig használt halogén vagy hagyományos izzókat, és LED-eket kell a helyére tenni, hiszen mindamellett, hogy környezetednek kedvezel, pénztárcádat is megőrizheted eredeti vastagságában.

A LED izzók mellett a LED szalagoknak is kifejezetten nagy jövőjük van, hiszen felhasználási területük igen sokoldalú. Azonban annak védelme érdekében is tenned kell lépéseket és ellátni a megfelelő LED profillal.

A LED profilok hasznossága

A LED szalagok segítségével olyan helyek is egyszerűen – akár különleges szögből is megvilágíthatók és kiemelhetők, amely más világítási eszközzel kivitelezhetetlen lenne.

Legyen szó a konyhapult megvilágításáról, a lépcsőfokok kiemeléséről, az álmennyezet esztétikussá tételéről vagy az üzlethelyiség kirakatának vonzóvá alakításáról, minden tekintetben kiváló megoldást jelenthet.

Felhelyezése egyszerű és nem igényel nagyobb szakértelmet sem, így minden szempontból költséghatékony megoldást takar.

Azonban a hosszú élettartam és a strapabíró kialakítás akkor igaz a LED szalagra, ha azt ellátod a megfelelő védelemmel és gondoskodsz a szakszerű felhelyezéséről. 

A LED profilok nem csak védelemmel látnak el, de sokkal esztétikusabbá teszik a szalagok megjelenését és tartósságot biztosítanak.

Mindamellett, hogy védenek a külső hatásoktól, mint a kosztól, a portól és egyéb zsíros szennyeződésektől, amely a LED szalag végét jelentené, a kisebb-nagyobb ütéseket is kiválóan állják.

A LED profil segítségével a LED szalag is sokkal egyszerűbben a helyére illeszthető – a felület megfelelő zsírtalanításának és szárazságának biztosítását követően. Így egy sima és szennyeződésektől mentes felületen sokáig ott fog maradni a hasznos világításként szolgáló LED szalag. 

Mit köszönhetsz a LED profilnak?

A profilnak köszönhetően nem fog hullámosodni, és megőrzi eredeti formáját is. Mindemellett védi a szalagot a túlmelegedéstől is, így a szalag nem fogja tudni szinte megsütni magát, amely szintén életének végét jelentené.

Összességében a LED profil megnöveli a LED szalag élettartamát, és megkímél téged is a felesleges és nagyobb kiadásoktól. 

Számos LED profillal találkozhatsz a piacon, amelyek között megtalálhatod a felületre szerelhető, a süllyesztett, a függesztett, a fali, a mennyezeti vagy a kifejezetten padló- és lépcsővilágításra szolgáló darabokat.

Az alumínium LED szalag profilok, sokoldalúan felhasználhatók és könnyen az egyedi igényekhez formálhatók.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom