Samsung telefonok

Ha a kerten és a nappalin túl a hétköznapokat is zölddé tennéd, érdemes átgondolni a second hand termékek vásárlását. A second hand manapság szerencsére már nem egy szitokszó, hanem épp ellenkezőleg, egy új trend a tudatosságra és környezetvédelemre törekvők számára!

A másodkézből származó ruhák és használati cikkek mellett érdemes elgondolkodni egy használt telefon vásárlásán is a következő telefoncserénél.

Miért környezettudatosak a felújított mobilok?

Alig néhány évtized alatt a telefon, manapság pedig már az okostelefon, nélkülözhetetlen eszközzé vált a hétköznapjainkban. Egyes becslések szerint közel 3,5 milliárd ember használ okostelefont a világon. Ezeknek a készülékeknek az előállításához pedig a természetben véges számban előforduló anyagok bányászatára van szükség.

Az okostelefonok életének legkörnyezetszennyezőbb szakasza a gyártás, amikor az ökológia lábnyomának 80%-a keletkezik, hiszen a bányászat, finomítás, szállítás és a konkrét gyártás is ekkor történik.

A megunt telefon szemétbe dobásáról nem is beszélve, hiszen a bomlás során rendkívül sok, környezetre káros anyag, például higany, kerül a természetbe szennyezni a talajt és a vízbázisokat. Javított telefonok vásárlásával nagyon sokat tehetsz a tudatosabb és zöldebb hétköznapokért!

Megbízható forrás, verhetetlen árak

Samsung telefonok

Kép forrása: Canva.com

Az általános tévhittel ellentétben egy használt telefon nem feltétlenül jelent rosszabb minőséget, mint egy bolti készülék. A Rejoy.hu épp azzal a céllal jött létre 2019-ben, hogy biztonságossá és átláthatóvá tegye a használt telefonok piacát, hiszen az alapítók is sokszor belefutottak homályos üzletekbe és rejtett hibás készülékekbe.

A vásárlás biztonságossá tételére létrehoztak egy többlépcsős ellenőrzési folyamatot, amin minden telefon átesik. Az ellenőrzés során megvizsgálják a beérkezett készülékek hardverét és szoftverét, valamint teljeskörű esztétikai ellenőrzést is végeznek a szakemberek. Az átvizsgálásnak köszönhetően a telefonok az új készülékekhez képest 85-90%-os állapotban kerülnek továbbértékesítésre.

Így az átvizsgált és szükség esetén javított telefonok teljes biztonsággal cserélhetnek gazdát és használt telefon vásárlásakor nem csak a környezettel, de a pénztárcáddal is jót tehetsz.

A Rejoy.hu oldalán a bolti árhoz képest akár 40% kedvezménnyel is elérhetők okostelefonok, így például nagy népszerűségnek örvendő Samsung telefonok már akár 40 ezer forintos kezdőártól megvásárolhatók.

Használt mobilok garanciával

A használt mobilok vásárlásával kapcsolatban felmerülő leggyakoribb ellenérv a garancia elvesztése. Ez azonban nem minden esetben igaz, a Rejoy.hu-nál legalábbis biztosan nem, hiszen a cég 30 napos pénzvisszafizetési és 12 hónapos javítási garanciát is vállal a telefonokra.

Ha pedig nem számítottál egy nagyobb összegű kiadásra, akkor sem kell aggódni, hiszen számos népszerű márka készülékei megvásárolhatók részletfizetéssel is, így például a vágyott Samsung okostelefon ára akár apránként is kifizethető.

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom