ERP rendszer

Egy cég működése során gyakran lehet szükség arra, hogy új pénztárbizonylatokat, banki bizonylatokat rögzítsünk. ERP rendszer használatával mindez sokkal könnyebb.

A modern vállalatirányítási rendszerek lehetővé teszik ezek nyomon követését, de pénztárzárásra, főkönyvi kimutatások végrehajtására, valamint tárgyi eszközök rögzítésére is alkalmas egy ilyen szoftver.

Valós idejű adatokat szolgáltat a D4S ERP rendszere

A D4S pénzügyi moduljának hála a pénzügyi és számviteli jogszabályoknak megfelelően szüntelenül nyomon lehet követni egy cég üzemgazdasági és pénzügyi eredményességét. Még arra is van mód, hogy rá lehessen pillantani, megfelel-e a vállalat a beszámolási-könyvvezetési előírásoknak.

A Silicon Dream Kft. szoftvere rendkívül fejlett, felhőalapú, így szinte szó szerint bárhol és bármikor használható. Nem kell a program megnyitásához semmit sem telepíteni. Csak egy internetkapcsolatra alkalmas eszköz, aktív netkapcsolat és egy böngésző kell ahhoz, hogy az ERP futni tudjon.

Mi mindenre jó a pénzügy modul?

A szóban forgó ERP rendszer pénzügyi modulja mindig az aktuális állapotot mutatja a cég szállítói kötelezettségei kapcsán, és ez elmondható a vevői követelésekről is. Mindezeken felül a vállalat pénzügyi tervezhetőségét rövid, továbbá hosszabb távú likviditási tervek készítésével támogatja.

Ezzel a szoftveres segítséggel sokkal egyszerűbbé válik a cég tulajdonában lévő tárgyi eszközök nyilvántartása, kezelése és értékesítése is. A program ezen modulja segítségével számos munkafolyamat automatizálható vagy azok végrehajtása könnyebbé válik. Mindennek következtében a dolgozók munkaideje az adminisztráció helyett értékesebb tevékenységekkel tölthető ki.

A pénzügyi modul főbb funkciói

Érdemes összegezni, hogy végeredményben milyen fontosabb funkciókkal rendelkezik a D4S vállalatirányítási rendszerének pénzügyi modulja. A pénztárbizonylatok és banki bizonylatok rögzítésén túl pénztárzárások kezelésére is jó.

Ezenfelül főkönyvi kimutatások készíthetők a segítségével, de a tárgyi eszközök nyilvántartása és a cash-flow tételek összegzése éppúgy megoldható vele, mint az eredménykimutatás.

Jó hír, hogy testreszabható, és egyedi jogcímek is beállítására is van mód. Mindezen előnyök élvezéséhez nincs más teendő, mint ajánlatot kérni.

Az ajánlatkérés pillanatok alatt elvégezhető

Ajánlatkérés előtt érdemes a D4S honlapján megtekinteni, hogy milyen csomagok érhetők el. A Mini, a Compact és a Pro csomag közül az utóbbi kettő mindegyike tartalmazza a pénzügy/számvitel modult. Célszerű alaposan áttekinteni, hogy melyik csomagban milyen modulok vannak.

Az ajánlatkérő űrlap kitöltése rendkívül egyszerű. Amennyiben a cég nevét is megadja valaki, akkor a D4S az iparágnak megfelelő ajánlatot tudja adni. A telefonszám megadása opcionális, ugyanakkor akadnak olyan dolgok, amiket egyszerűbb telefonon keresztül egyeztetni.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom