padló

Az ünnepeket megelőzően még nagyobb a nyüzsgés a bevásárlóközpontokban, a plázákban, a kisebb-nagyobb áruházakban, hiszen az ajándékok beszerzésén túl a karácsonyi menü alapanyagainak megvásárlása is időszerűvé válik.

Így ezekben a létesítményekben naponta akár több ezer ember is megjelenhet és beszennyezheti a felületet a sáros, latyakos időjárásnak köszönhetően.

Az ipari padlótisztító gépek azonban megkönnyíthetik a dolgát és hozzájárulhatnak a kemény padlófelületek higiénikus és makulátlan tisztaságának fenntartásához még egy ilyen megnövekedett látogatószámot magában rejlő időszakban is.

Olvasson tovább és ismerje meg az ipari padlótisztító gépek erejét!

Miért van szüksége az ipari padlótisztító gépekre?

Az ipari padlótisztító gépek felveszik a harcot a tömött bevásárlóközpontok szennyeződésével és újból kellemes, tiszta és egészséges környezetet biztosítanak a vásárlók számára.

Az adott létesítmény üzemeltetőjeként meggyűlhet a baja az ünnepek alatti rend és tisztaság fenntartásával, ám nem akkor, ha a létesítmény jellegzetességeihez igazodó ipari padlótisztító gépet bérelt.

Hogyan lesz képes megküzdeni a látogatók által okozott szennyeződésekkel? Egy nagy teljesítménnyel rendelkező és erőteljes munkavégzésű ipari padlótisztító gép kölcsönzése megoldást jelenthet, hiszen ipari jellegéből adódóan nagyobb padlófelületek tisztítására specializálódott.

Az ipari padlótisztító gép használata

A padlótisztító gép használata kifejezetten egyszerű, ám nem szükséges értenie sem hozzá, hiszen ipari takarítógép kölcsönzés esetében a kölcsönző cég szakértő munkatársai élőben bemutatják a gép működésének csínját-bínját, így nem kell hosszú órákat töltenie a használati utasítás olvasásával.

Az ipari padlótisztító gép felépítése egyszerű, ám kialakítása annál hatékonyabb a munkavégzés tekintetében. A gép tartalmaz egy kefét, egy porszívó részt, valamint egy tartályt – ez a három a legfontosabb alkatrésze, amely segítségére lesz a padló tisztává varázslásában.

A kefe és a porszívó a szennyeződések eltávolításáért és a tisztításért felelős, addig a tartály tartalmazza a járófelületre juttatott vizet és a tisztítószert.

A gép a piszok felsúrolásán és a szennyeződések feloldásán túl a szennyezett víz felszívását is elvégzi, így csillogó-villogó, ráadásul száraz felületet hagy maga után – elkerülve a csúszós felületek okozta baleseteket.

Az ipari padlótisztító típusai

Az ipari padlótisztító gépnek két főbb típusa is létezik: a ráülős, valamint a gyalogkísérős gépek. A gép kiválasztása függ a megtisztítandó felület nagyságától, a terület jellemzőitől, valamint a padló jellegétől egyaránt. A gyalogkísérős kisebb területek karbantartására, addig a ráülős nagyobb felületek tisztítására alkalmas.

Energiaellátás szerint is csoportosíthatjuk a gépeket, hiszen léteznek akkumulátoros és kábeles ipari padlótisztító gépek is. A kábeles használata kisebb, nehezebben megközelíthető, zegzugosabb területek esetében ajánlatos, míg a nagyobb elektromos gépek javarészt ráülős ipari padlótisztítók, amelyek egybefüggő, nagy területek takarítására hivatottak.

Amennyiben szeretne megbízható forrásból ipari padlótisztító gépet bérelni, akkor bátran forduljon a Cleaner Center szakértői csapatához, akik segítenek a megfelelő gép kiválasztásában a létesítmény jellegéhez, valamint elvárásaihoz igazodva.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom