medence

Sokak számára még mindig nem biztosított idén a gondtalan nyaralás. Nézzük a pozitív oldaláról a dolgokat! Nem kell a napokig tartó csomagolással bajlódni, nem kell azon gondolkozni, hogy vajon a gyerekek és mi is meg fogjuk-e szokni az idegen helyet, tudunk-e majd ott aludni.

Az otthon töltött nyári időszak elviselhetőbb egy kertes házban élő család számára, azonban az alábbi cikkben a lakásban élők is bőven találhatnak maguknak hasznos tippeket.

Töltsünk minél több időt a természetben!

Ha magunkba nézünk, töredelmesen bevallhatjuk, hogy az elmúlt egy évben bizony nem sokat voltunk kint. Ideje ezt bepótolni! Menjünk ki a szabadba, persze ne a rekkenő hőségben, és piknikezzünk ott, kiránduljunk, sétáljunk nagyokat! Élvezzük a nyári természet szépségét, és figyeljük meg a körülöttünk zajló zöld világot!

Sportolással is egybeköthetjük a természetjárást. Fák között futni vagy biciklizni sokkal élvezetesebb és egészségesebb is, mint épületek között.

Vigyük magunkkal a futni szerető négylábú kedvenceinket is! Kisgyerekesek ismét szabadon látogathatják a játszótereket. Ez nagyszerű lehetőség a lakásban töltött hosszú időszak után arra, hogy ismét emberek között lehessünk!

Teremtsük meg a saját strandunkat a kertben

A strand élményét legfőképpen a víz közelsége tudja visszaadni, tehát ezt kell valamilyen formában megoldani. A kerttel rendelkezők egy kicsit előnyt élveznek azzal kapcsolatban, hogy bármilyen medencét fel tudnak állítani, természetesen a kert adta méretek függvényében.

A Bonus Shop számos medencét is kínál a nyári termékeik sorában. Lehet az puha falú vagy merevített vázas medence, a lényeg, hogy a család tagjai kényelmesen elférjenek benne. Ha valaki mélyebben tud a pénztárcájába nyúlni, akkor felállíthat külön medencét a gyerekeknek.

Ha valaki hosszabb távra tervez, akkor egy beépített medence kialakításában is lehet gondolkodni. Érdemes a medence mellé néhány vizes játékot, kiegészítőt is beszerezni, esetleg matracot, úszógumit.

Ha valaki nem engedheti meg magának a medencét, akkor egy kerti zuhany is csodákra képes a nagy melegben. De arra is kiváló, hogy a medencébe be- vagy kilépve megtisztítsuk magunkat, és így tisztán tartsuk a medencét és a lakásunkat is.

Kertünk bútorai

Ízlésünktől függően rendezhetjük be kertünket különböző típusú bútorokkal. Van, aki egy függőágyban érzi jól magát, mások egy teljes kerti szettet szeretnének beszerezni, hogy ott vendégeket is fogadjanak.

Ha valaki olyan bútort keres, amely napnak, esőnek is ellenáll, akkor kitűnő választás lesz a számára a zéró gravitációs szék. A fémből, rattanból készült kerti bútorok a legellenállóbbak az időjárás viszontagságai esetén.

Nyári táborozások

Gyermekes családok számára nagyszerű lehetőség, hogy az ország bármely táján számtalan lehetőség áll rendelkezésre, ha a gyerekek táborba szeretnének menni. Ez egyrészt nagyon jó kapcsolatteremtési lehetőség a számukra, másrészt a szülők is kicsit mentesülnek az egész nyaras felügyelet alól.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom