törölköző

Igen, jól olvasod, bambusz. De nem kell megijedned, mert a legpuhább törölköző, amivel valaha találkoztál. A bambusz egy olyan örökzöld növény, aminek szerencsére nincs kártevője, így teljesen vegyszermentesen lehet termeszteni.

Ha valami ennyire természetes, és puhább, mint a pamut, akkor egyértelmű, hogy a babánál a helye. És, hogy mit tud még a bambusz törölköző? Számos hasznos tulajdonsága van!

Miért bambusz törölközőt vegyél?

Nagyon puha és selymes tapintású, mely folyamatos mosás mellett is az marad, ezért az öblítő használata is mellőzhető.

Fontos még megemlíteni, hogy antiallergén és gombaellenes hatással bír, aminek a lényege, hogy gátolja a baktériumok megjelenését, illetve hosszabb ideig marad friss illatú a törölköző. A bambusz törölköző hamarabb szárad meg, és igen tartós. Tökéletes választás kisbabáknak és érzékeny bőrűeknek.

Nyaralás során kötelező darab, mert elnyeli az UV-sugárzást is, illetve elég strapabíró. Anyagának köszönhetően remek nedvszívó képességű, háromszor több vizet képes felvenni, mint pamut társai.

Több kivitelben létezik, de gyerekek mellé talán a kapucnis változat a legideálisabb. Igazi gondoskodás az egész család számára.

Ne tévesszen meg a fényes felülete, egy csepp szintetikus anyagot nem tartalmaz. A fényesség inkább az elegancia javára írható. Gépben is nyugodtan mosható, természetesen a megadott feltételek alapján.

Gyönyörű bambusz törölközőket találsz a babaagynemubolt.hu-nál, illetve rengeteg minőségi és bájos kiegészítőt. 

Bambusz kiegészítők

A törölközők mellett megjelentek a bambusz fürdetőkesztyűk és mosdókendők, melyek ugyanazt a minőséget képviselik. Egy újszülött számára rettentően fontos a megfelelő bőrápolás, hogy az éretlen bőrük ne találkozzon semmilyen irritációt okozó készítménnyel, anyaggal.

A bambusz törölköző, kesztyű azért tökéletes választás, mert extra puha és antiallergén.

A hajápolás éppen annyira fontos, mint a baba bőrápolás, így ott sem mindegy, milyen fésűt, kefét használunk. Próbáljunk itt is a természetességre törekedni, erre tökéletes kezdetben egy kecskeszőr kefe. A későbbiekben pedig lecserélhetjük egy természetes sörtéjű kefére.

Törölközőt általában úgy választunk, hogy valamennyire nedvszívó legyen, és színben passzoljon a fürdőszobához. De amikor a gyermekeinkre gondolunk, akkor már jobban kiteljesedik a lista.

A bambusz törölköző azért tökéletes választás, mert minden kritériumnak megfelel, és amellett, hogy nagyon strapabíró, rengeteg egészségügyi előnyökkel is bír. Ne feledkezzünk meg arról, hogy gombaölő és antiallergén, több használat után is szagoktól mentes. Annyira puha, hogy igazi kényeztetés a babának egy jó meleg fürdő után. Egy próbát mindenképpen megér.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom